روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم بلدم و میگیرم ولی بارها گفتم دروغ تحویل میدن برای همین خیلیا میگن دروغه و چرته مثلا همین تلف ...
ترخدا فقط میشه بهم بگی واقعا دروغ گفته من واقعا طلاق نمیگیرم یا جدایی تو بختم نیست؟
خواهش میکنم بگو منو از دیوونگی فکر این نجات میدی
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
ف..ا..ل قهوه که چرته گلمبه منم گفت بچه ات پسره درحالی که من مجردمگفت امسال سال سال توعه..همش خوشبختی ...
لعنت بهش من اصن بچه بودم و دربند همچین چیزایی نبودم و نمیدونستم چیه زنه از اینستا ایدیم و پیدا کرده بود گفت بهم اینارو منم دیوونه شدم😭
ترخدا فقط میشه بهم بگی واقعا دروغ گفته من واقعا طلاق نمیگیرم یا جدایی تو بختم نیست؟خواهش میکنم بگو م ...
رو هوا نمیشه برو تاپیکای قبلیمو بخون موضوع طلاق و ازدواج باید اصولی گرفته شه چهره و انرژی خودت نیازه همینطوری نیست ولی انقد خودتو درگیر نکن از من بشنو همش دروغ گفته بهت
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏