2777
2789
عنوان

کسی فا لگیر بهش گفته بود طلاق میگیری یا دوبخته ای ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 45 پست
سه سال پیش اون موقع من ۱۵سالم بود فا.ل رایگان از تلگرام فا.ل قهوه گرفت گفت دوبخته ای یا طلاق میگیری ...

من خودم بلدم و میگیرم ولی بارها گفتم دروغ تحویل میدن برای همین خیلیا میگن دروغه و چرته 

مثلا همین تلفنیا بارها جلو چشمم دیدم داشت اشپزی میکرد الکی به مشتریش میگفت الان قهوتو برگردوندم به همه اعتماد نکنید 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

وای آره داری درست میگیبدبخت همیشه مریضه و ضعیفهو آره چیزای ازش میخوادکارای بد

💙

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سال پیش اون موقع من ۱۵سالم بود فا.ل رایگان از تلگرام فا.ل قهوه گرفت گفت دوبخته ای یا طلاق میگیری ...

ف..ا..ل قهوه که چرته گلم

به منم گفت بچه ات پسره درحالی که من مجردم

گفت امسال سال سال توعه..همش خوشبختی

درحالی که امسال سال گوهی بود برام همش اتفاقات بد

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
من خودم بلدم و میگیرم ولی بارها گفتم دروغ تحویل میدن برای همین خیلیا میگن دروغه و چرته مثلا همین تلف ...

ترخدا فقط میشه بهم بگی واقعا دروغ گفته من واقعا طلاق نمیگیرم یا جدایی تو بختم نیست؟

خواهش میکنم بگو منو از دیوونگی فکر این نجات میدی

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
ف..ا..ل قهوه که چرته گلمبه منم گفت بچه ات پسره درحالی که من مجردمگفت امسال سال سال توعه..همش خوشبختی ...

لعنت بهش من اصن بچه بودم و دربند همچین چیزایی نبودم و نمیدونستم چیه زنه از اینستا ایدیم و پیدا کرده بود گفت بهم اینارو منم دیوونه شدم😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
با چی میگیری؟؟

کارت تا. روت. قهوه ولی کارم این نیست فقط برای گپ زدن و علاقه خودمه درامد یا پیج اینا ندارم 

علاقه زیادم به این موضوع دلیل یادگرفتنم بود

اگه از نوع موکل دارش باشه ارهاما اینو بدون انگشت شمارن کسایی ک دارن پس هرکی گفت دارم دروغ گفته حتی ا ...

فال حافظ چجوریه؟ 

حس ششمی ها راقبول داری؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

لعنت بهش من اصن بچه بودم و دربند همچین چیزایی نبودم و نمیدونستم چیه زنه از اینستا ایدیم و پیدا کرده ...

نه گلم اصلا توجه نکن

ف...ا...ل قهوه همش چرت و پرت و علکیه

به خودتم تلقین نکن هی

هیچکس بجز خدا از سرنوشت ما آدما خبر نداره

کارت تا. روت. قهوه ولی کارم این نیست فقط برای گپ زدن و علاقه خودمه درامد یا پیج اینا ندارم علاقه زیا ...

من چه زمانی ازدواج میکنم؟این آقا خواستگاریم میاد؟

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

به دختر دایی من گفته بود با خواستگارت ازدواج نکن سر دوسال میمیره الان 20ساله زن و شوهرن سه تام بچه دارن😂😂

کلا گ ه الکی زیاد میخورن😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

کارت تا. روت. قهوه ولی کارم این نیست فقط برای گپ زدن و علاقه خودمه درامد یا پیج اینا ندارم علاقه زیا ...

شنیدم ت...ا...ر...و...ت دقیقه

واقعا اینجوره؟؟

ترخدا فقط میشه بهم بگی واقعا دروغ گفته من واقعا طلاق نمیگیرم یا جدایی تو بختم نیست؟خواهش میکنم بگو م ...

رو هوا نمیشه برو تاپیکای قبلیمو بخون موضوع طلاق و ازدواج باید اصولی گرفته شه چهره و انرژی خودت نیازه همینطوری نیست ولی انقد خودتو درگیر نکن از من بشنو همش دروغ گفته بهت

دورباشه ازت،،،فک نکن بهش

حالاذهنت مشغوله بازبگیر جای دیگه خیالت راحتشه

معمولا بلدباشن هم،۶تا چیز بگن دوسه تاش درسته

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت