2777
2789
عنوان

پشیمون ازگرفتن مهریه

252 بازدید | 19 پست

سلام خانما من مهریمو قوه قضاییه رفتم برای اجرا گذاشتن بعد گفتن ابلاغیه و فلان میاد براتون الان دیگ اشتی کردیم باید چیکارکنم هنوزم خبری نیس ازابلاغیه

می‌دونستی اگه یه بار مهریتو بزاری اجرا و بعد پشیمون بشی و رد کنی دیگه هیچ وقت نمیتونی این کارو بکنی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلهههه

حالا اگه کسی ندونسته یا مثل استارتر زود تصمیم گرفته اجرا گذاشته و الان پشمون شده تکلیفش چی میشه 

ممکنه سری بعد دعوا پیش بیاد و واقعا مهر بخواد اونوقت تکلیف چیه؟

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
بس چیکارکنم

کاری نمیتونی انجام بدی چون اگه بگی دیگه نمی‌خوام مهریموبگیرم تو پروندت درج میشه و دیگه نمیتونی هیچ وقت اجرا بزاری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
حالا اگه کسی ندونسته یا مثل استارتر زود تصمیم گرفته اجرا گذاشته و الان پشمون شده تکلیفش چی میشه ممکن ...

این ی قانون نمیشه کاریش کرد

در صورتی که شما گذشت کرده باشید،دیگه نمی‌تونی مهریتو بگیری،اما شما برو دفتر خدمات قضایی بگو که فعلاً به دلیل مصلحت خانوادگی مهرم رونمی‌گیرم اما زمان دیگر خواهم گرفت و هیچ وقت مهریه نمی‌بخشم

شما وکیلی؟

ن ولی یکی از عزیزانم تازگی این اتفاق براش افتاد 

ن ولی یکی از عزیزانم تازگی این اتفاق براش افتاد

بنظرم اصلا درست نیست با عقل هم جور درنمیاد اشتباه راهنماییش کردن و یا شاید هم اون کلا مهریه شو بخشیده

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
2810