2777
2789
عنوان

خانما کسی هست بچش کلاس ای مت بره

189 بازدید | 19 پست

بنظرتون خوبه براشون یا ن؟با توجه به اینکه یکم شهریش بالاست پسرم پیش دبستانی می‌ره البته نیمه اول یعنی پنج سال ونیمه نمی‌دونم بفرستمش یا ن

یه کلاس تفریحی در نظر بگیر براش فک نکنم زیاد جواب بده چون بودن از فامیل که بچشون رفته ولی به نتیجه جالبی نرسیدن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای متی که من میدونم مال ازمون ورودی دانشگاه های اروپاس

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

شهریه 14 جلسه یک میلیون و نهصده

جای معتبر بذار

بزنی یوسی مس یا ای مس ایران دفتر نمایندگی هاش رو میاره تو شهر تون

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
شهریه 14 جلسه یک میلیون و نهصدهجای معتبر بذاربزنی یوسی مس یا ای مس ایران دفتر نمایندگی هاش رو میاره ...

نه بابا اینجا می‌گفت ترم اول یه تومن از ترمهای دیگه ماهی نهصد میگیرن 

نه بابا اینجا می‌گفت ترم اول یه تومن از ترمهای دیگه ماهی نهصد میگیرن

هر ترم چند جلسه هست

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

من اومدم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اولین چیزی ک با دیدن شما تو ذهنم اومد

چهره شیک و با کلاس بود

خیلی قشنگی

چهرت هیچ نقصی نداره

و دلنشینی

همسرتونم چهرشون خوبه

ولی شما خیلی بهتری راستش

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اولین چیزی ک با دیدن شما تو ذهنم اومدچهره شیک و با کلاس بودخیلی قشنگیچهرت هیچ نقصی ندارهو دلنشینیهمس ...

خانواده شوهرم خیلی معتقدند که پسرشون سرتره وکلا خیلی اذیتم کردند و میکنند دیگه خودمم انگار باور کردم کمتر از شوهرمم

اولین چیزی ک با دیدن شما تو ذهنم اومدچهره شیک و با کلاس بودخیلی قشنگیچهرت هیچ نقصی ندارهو دلنشینیهمس ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی قدر خودت بدون خیلی دختر ماهی هستی

2810