2777
2789
عنوان

وای آبروم رفت توروخدا بیاین یکم داریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 42 پست

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا هر دفعه منو ببینه یادش میاد چ غلطی کردم

باور کن اصلا یادش نمیمونه خیالت راحت 

ما خانمها الکی ذهنمونو درگیر میکنیم اقایون اصلا اینطوری نیستن 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

وای نخند داریم بده زشت نیست؟

خوب راستش منم بودم خجالت می کشیدم ولی دیگه کاریش نمیشه کرد. قطعاً همکارش هم می دونه شوخی کردی و این جور رفتارها بین زن و شوهرها هست. 😄

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
مرده سلام و احوال پرسی کرد گفتم ممنون تشکر شما خوبین بعدشم شترق درو محکم بستم

منکه یه لححظه تا بیام تحلیل کنم چرا شوهرم واکنش نداره و کسی پیشش هشت یا نه. متل مجسمه موندم 🤣🤣

بعدم ک دیدمش خودما کشیدم پایین. قائم شدم 

این حساب مال 3 نفره 👆👌✌️
من پریدم تو آسانسور

فکراشا نکن مردا براشون اهمیت نداره باز خوبه شوهرامون  از اون غیرتی مضخرفا نیستن گیر بده. 

من بعد ک بهش گفتم زشت شد گفت نه مگه چکار کردی. 

😑😑

من چقدر الکس حرص خوردم خخخ

این حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ولی اسی خیلی خندیدم اشکم دراومد. یعنی تصور کردم که خیلی صحنهٔ خنده داری بوده. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم.