2777
2789

من نوزده سالگی ازدواج کردم بعداز هفت سال بچه آوردم ولی چنان انرژی اون سالها واسه داداشای دوقلوم میذاشتم که حد نداره،همه ی دخترعموهام که تو اون سن بچه آوردن الان راحت شدن ولی من تازه شروع کردم ولی با یه تفاوت بزرگ بچه ی من اصولی تربیت و بزرگ شده ولی بچه ی اونا نه چون واقعا سنشون کم بوده ولی آدم با آدم فرق میکنه شاید یکی هم سن پایین بچه بیاره ولی آگاه باشه

بستگی به زندگیت داره من بیست ازدواج کردم .از شوهرم و شرایط مالی مطمئن بودم .  خودم میخواستم خانه دار باشم و سبک زندگیم بیشتر خانوادگی و شلوغی دور و برم دوست دارم بیست و یک باردار شدم بیست و دو دنیا اومد دختر بزرگم بیست و شش هم دومی الان اون ۱۲ سالشه من ۳۴ . اون توی نوجوونی هست و منم توی جوونی هنوز حوصله شلوغ بازی و پایه بودن و این چیزا رو دارم باهم بریم کوه بریم استخر . به نظرم سن که بالاتر میره این علاقه ها عوض میشن ارتباط گرفتن با بچه ها سخت میشه . چون توی خانواده خودم اینو دیده بودم به شدت راضیم و خدارو شکر میکنم که شرایطی برام فراهم شد که من اینجور زندگی کنم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.