2777
2789
عنوان

همکار اقا حرفاش حس میکنم معناداره 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار به مادرش دارین بعضی از آدم ها با اینکه خانواده براشون وقت میزارن اما متأسفانه تربیت نمیشن اینا ...

اینم در نظر بگیرین مادران انچنانی مستعد تر هستن برای تحویل همچون ارازلی به اجتماع . داشتن اصل و ذات خوب خیلی موثره . به هر صورت بچه تحت تاثیر تربیت خانواده هست . نقش خانواده در تربیت انکار ناپذیره . این سخن رو همه تصدیق میکنن .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

زشته واقعا. با مادرش چی کار دارید؟

وقتی استارتر محترم اینو به رییسش بگه تاثیر بسیار قوی و آنی خواهد داشت . 

حرف رو باید اثر گذار گفت 

وقتی استارتر محترم اینو به رییسش بگه تاثیر بسیار قوی و آنی خواهد داشت . حرف رو باید اثر گذار گفت

انگ فحشا به زنی که نمی شناسی رو حرف اثرگذار می دونی؟ بله اثرگذاره. تهمته و گناه کبیره براتون نوشتند.

انگ فحشا به زنی که نمی شناسی رو حرف اثرگذار می دونی؟ بله اثرگذاره. تهمته و گناه کبیره براتون نوشتند.

من گفتم تحقیق کنن تحقیق تهمت و انگ فحشا نیست . کاربرد کلام میشه چند پهلو باشه و عاری از گناه . دستگاه عدل الاهی هم اینقدر بی در و پیکر و ظالمانه نیست که با گفتن یک کلمه تحقیق کسی مرتکب گناه کبیره همتراز با قتل و زنا شده باشه .  خدای مهربان رو ظالم دونستن بازخواست داره و مجازات. مگر توبه کنین و طلب مغفرت .