2777
2789
عنوان

نیاز به دعای خالصانه تون دارم♥️

59 بازدید | 4 پست

شرایطم بد نیست خداروشکر میشه گذروند اما شرایط روحیم خیلی سخته انرژی برای گفتنش نیست حتی اگه براتون مقدوره یه صلوات یا یه حمد هر چیزی میدونین بخونین من کم اوردم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
خوندمتو هم بچه هامو دعا کن عاقبت به خیر بشن

الهی بچه هات عاقبت بخیر شن

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله به حق ۱۴ معصوم شرایط روحیت خوب شه و مشکلت کاملا برطرف بشه.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عج ...

آمین ممنونم عزیزم