2777
2789

بگید که عدد قند ناشتا و قند یکساعته و دو ساعتها تون چند بود که دکتر براتون انسولین تجویز کرد ؟

من قند ناشتا ۹۴ الی ۹۶ 

قند یکساعته ۱۷۹

قند دو ساعتها ۱۳۹  

رژیم غذایی دارم و شیرینی جات اصلا نمی‌خورم اما قند بالا دارم 

شما عدد هاتون چند بود و چطوری کنترل کردید 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ناشتا بالای ۱۰۰ بود بین روز گاهی تا ۴۰۰ هم میرفت رژیم برام سخت بود انسولین میزدم غذامم میخوردم

من بالای ۱۷۰ تا حالا نرفته در طول روز یا بعد از غذا چون خونه مدام چک میکنم اما دکترم میگه مرزی یک ماه رژیم بکیر بیا ببینم کم نشه باید انسولین بزنیم . شما آزمایش تحمل گلوکز دادی ‍؟ عددهاتون چند بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناشتا بالای ۱۰۰ بود بین روز گاهی تا ۴۰۰ هم میرفت رژیم برام سخت بود انسولین میزدم غذامم میخوردم

انسولین رو خودتون خواستید یا دکتر براتون نوشت؟ دکتر زنان یا غدد ؟

من واسع ۵ سال پیشه اصلا عددهای آزمایش یادم نیست فقط دستگاه یادمه که تو خونه مرتب میگرفتم انسولین رو دکتر غدد واسم تجویز کرد اولش خیلی مقاومت میکردم فکر میکردم چیز بدیه بعد دیدم چیز بدی نیست اونم یه جور داروئه دیگه روزی سه بار هردفعه ۷ واحد میزدم 

ببین این یک ماه تا میتونی بامیه بخور و تاثیرش رو ببین به شکل ترشی کم نمک درست کن یا کنار غذا به صورت خام بخور یا به صورتی که دوست داری بپز و بخور واقعا خودم تاثیر معحزه آسا ازش دیدم 

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
من قبل بارداری لب مرز بودم الان باردارم هرچی میخورم سردرد میشم همش تشنمه تاصبح دهنم خشکه ۱۶هفتمه چند ...

علایم دیابت رو داری من هفته۱۶ نوشت رفتم دادم تست گلوکز 

من واسع ۵ سال پیشه اصلا عددهای آزمایش یادم نیست فقط دستگاه یادمه که تو خونه مرتب میگرفتم انسولین رو ...

من گاهی ناشتا ۹۴ هستم گاهی مثل الان ۱۱۱