2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم نامزدم ب مادرشوهرم طلا گرفته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین بالاخره اون کمک کرده رفیقش کار قسط بندی رو درست کرده. پول هم که میدی میدی بهش و خودش خورد خورد قسط رو میده حالا با اون پول طلا می‌خره یا هرچی بعدا دبه نکنی بگی طلا برا خودمه پول جهیزیه خودم بوده چون شوهرت قسط وام رو میده 

احساس میکنم این وسط داره سر شوهرت کلاه میره 😂

چون یمقدار. شما بفکر منافع خودت هستی اینجور که بوش میاد 

وگرنه زندگی مشترک دیگه من و اون نداره دیگه

خب ببین بالاخره اون کمک کرده رفیقش کار قسط بندی رو درست کرده. پول هم که میدی میدی بهش و خودش خورد خو ...

از کجا فهمیدی😂😂

ن ولی جدی طلاهایی ک امروز گرفتین ۱۰۰ میلیون دادن گفت نگهدار پیش خودت گفتم واسه خودته.گفت تو تولد و مناسبت ها دونه دونه بهم میدی میارم واست .

باید با خانوادت بری اینجور پدرت پول میده اما فاکتور جهاز به نام شوهرته خدای نکرده کار به جدایی بکشه ...

همون منم از همین میترسم 

میشه ب نظرتون فاکتور جدا بدن ب اسم بابام یا خودم؟

من فقط ۱۰۰ میلیون جهاز وسایل اشپزخونه از اونجا برمیدارم۳۰۰ رو هم شوهرم خودش برمیدارهمن دیگه ۱۰۰ میلی ...

الان عزیز من صد میلیون وسایل میخری اما بابات ۳۰۰میلیون رو قسط میده؟ این چ حساب کتابیه 

من خودم کلا وام ازدواج رو دادم همسرم خودش هم قسط هاشو ریخت 

بگو اگه ۳۰۰ رو بدم بهت باید قسط ۲۰۰میلیون رو خودت بدی فقط ۱۰۰ رو بابام قسط میده 

از این طرف تاپیک های گذشته ات رو خوندم 

یجا نوشتی نامزدت گفته طلا بخریم بعدا هر وقت لازم داشتیم میفروشیم تو تو تاپیک مطرح کردی ک چرا باید طلاهای منو بفروشه خب وقتی تو میگی چیزی ک برا من خریدن مال منه اونم مجبور میشه برا مادرش بگیره 

لطفا یکم منطقی بلش یکم بزرگ شو

خب ببین بالاخره اون کمک کرده رفیقش کار قسط بندی رو درست کرده. پول هم که میدی میدی بهش و خودش خورد خو ...

اخه قسط ۱۰۰میلیون رو بله همسر میده 

ولی داره وام ازدواج ۳۰۰ تومنی رو ب میداره ک قسط وام رو باید پدر دختر بده 

این وسط اون ۲۰۰ تومن میره جیب داماد 

حتی برا ۲۰۰ طلا هم بخره واقعا مال دختره چون باباش پولشو میده

الان عزیز من صد میلیون وسایل میخری اما بابات ۳۰۰میلیون رو قسط میده؟ این چ حساب کتابیه من خودم کلا وا ...

300 میلیونه 

۱۰۰ دادم ب شوهرم طلا خریدن دادن دست من امانت

میرم فروشگاهی ک همسرم قسطی وسایل برمیدارن از اونجا ۱۰۰ میلیونی بردارم قسط ۱۰۰ میلیونی و جهیزیه خودش رو ۳۰۰ از اونجا باهم برمی‌داریم.

من بقیه پول هامو از جای دیگه مبل و..میخوام بگیرن

بله پدرم وام ازدواج ۳۰۰ رو میخوان پرداخت کنن

موندم برم با نامزدم یت ن چون تایپک قبای همه گفتن نرو فاکتور باید ب اسم پدرم باشه اونجا بگم فکرکنم قبول کنن

از طرفی میترسم بعدا بگه من خریدم در واقع من پولمو دادم طلا خودشون گفتن نگهدار

اخه قسط ۱۰۰میلیون رو بله همسر میده ولی داره وام ازدواج ۳۰۰ تومنی رو ب میداره ک قسط وام رو باید پدر د ...

ن عزیزم ۲۰۰ میلیون رو نمیدم ب نامزدم.

فقط ۱۰۰ میلیون با کارت خودم کشیدم طلا خریدیم ب اسم شوهرم ولی دادن دست من خودم نگهدارم.

اخه قسط ۱۰۰میلیون رو بله همسر میده ولی داره وام ازدواج ۳۰۰ تومنی رو ب میداره ک قسط وام رو باید پدر د ...

خیر 300 میلیون خود شوهر برمی‌داره و پولش رو میده، این خانم قراره کلا 100 تومن پول جهیزیه بده که شوهرش گفته این صد بده من بیا از اینجا بخر که پول هم نمیدی و قسط بندی میشه صد میدی به من و منم قسطش میدم و این صد تومن هم رفته برای خانم طلا گرفته. 

در واقع به نفع خانم هست 😄

اینجور بگم خانم  خواسته 100 جهیزیه بخره شوهره بگه من صد تومن برات طلا میخر( یعنی برای هردومون) و قسط 100 تومن جهیزیه رو هم من میدم. 

ولی خب شوهر هم دیگه برای گرفتن وام 300 میلیونی در واقع مجبور بود اینکار کنه 😬

اگه بازم متوجه نشدی ختم کلام اینجور میشه بابای دختر برای دخترش(و دامادش)100 میلیون طلا خریده 

و شوهر هم 100 تومن جهیزیه داده 

2810