2777
2789
عنوان

متاهلا میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا نرمال نیسما بعد عقد استرس داشتیم که من حامله نباشمحالا چیزای جنسیو کار ندارما اصلااونا رو می ...

بنظرت حق ندارم ناراحت بشم برای من وسیله نمیخره اما وقتی واس اونا ی چیزی میخره برای منم میخره

اخه از نظر اون باید خونه هیچکس نباشه و خلوت باشه همیشه هم خونه هامون شلوغه

اگه میخوای بفهمی حس داره بهت سرده یا نه 

و کلا فازشو بفهمی 

موقعیتشو یه جوری فراهم کن 

یه جایی تنهایی باهاش برو و نزدیکش شو ببین واکنشش چیه

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
بنظرت حق ندارم ناراحت بشم برای من وسیله نمیخره اما وقتی واس اونا ی چیزی میخره برای منم میخره

چرا حق داری

من کلا از اول نظرم این بود اول همسر بعد بقیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

الان اینقدر سرده وای به حال بعد ازدواج 

اینا هیچ کدومش طبیعی نیست عزیزم

اتفاقا خواسته‌ها و نظر شما کاملا منطقیه 

ولی رفتار نامزدت اصلا طبیعی نیست حتما پیگیری کن با مشاور در میون بزار 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
بنظرت طبیعیه حسادت کنم واس بقیه هم وسیله میخره؟!

بله کاملا طبیعیه 

چون اینجوری داره این حس و القا میکنه که شما با بقیه هیچ فرق براش نداری

در صورتی که جایگاه شما یه چیز دیگه‌است 

شایدم از جانب خانوادش زیاد تحت فشاره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

ببین تمام کارایی که گفتی غیر عادبه ، دوران عقد زمان شناخته توروخدا چشماتو باز کن و اصلا نذار رابطه داشته باشید 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

طبیعی نیست واقعا

حق داری ناراحت بشی باهاش حرف بزن راجب این موضوعات

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
2810