2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیاید 🙂

142 بازدید | 16 پست

من حدودا ی سال میشه با جاری م قهرم ،یعنی پشت سرم پیش همسرم حرف زد و همسرمم باهاش دعوای بدی کرد،بعد ی بار بهم زنگ زد من جوابشو ندادم .

از اون موقع هم ندیدمش خداروشکر آخه تمام دعواها بخاطر حسادتش بود ،از شب عروسی ما اوج گرفت دیوونه شد .الان من دارم برنامه ریزی میکنم برای ی مهمونی به فامیلای همسرم البته خونه مادر شوهرم،اونم تو ساختمونه، طبق معمول هر دفعه اونجا مهمونی هست هی میگن بزار اونم بگیم ،تا حالا خداروشکر نذاشتم که بگن بیاد ،الان واسه این مهمونی میدونم دوباره پا در میونی میخوان کنن ک اونم بیاد.

شما بودید میگفتید اونم بیاد تو مهمونیتون؟

همه نظرتون رو بهم بگید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو بدون اینکه بقیه بفهمن زنگ بزن بهش و دعوتش کن نزار پادرمیونی کنن برو خودت باهاش صحبت کن و اومد خیل ...

اصلا ،من ازش خیلی بدم اومده خیلی نمک نشناسه ،من خودم جوابشو ندادم بیام دعوت کنم حالا 

منظورم اینه مادرشوهر هی میگه گذشت کن بزارم بیاد بعدم محلش نذارم در این حد بهش لطف کنم

اصلا ،من ازش خیلی بدم اومده خیلی نمک نشناسه ،من خودم جوابشو ندادم بیام دعوت کنم حالا منظورم اینه ماد ...

خب مادرشوهرت اینا الان خیلی ذوق میکنن ک شما باهم دیگه جور نیستید تو که میدونی باز بناعه آشتی کنید همون تو تنهاییتون جفتتون بشینید آشتی کنید خیلی بهتره و ازش گله ای کن و تنهایی حرفاتو بهش بزن اون خودش ازت معذرت میخواد 

کسی ک حسوده و میخاسته زندگیتو بهم بزنهازش بازم برمیادچون حسادت ذاتیه...درست شدنی نیست

منم همین نظرمه 

خیلی بد ذات بود 

فکر نکنم درست شده باشه 

بعد عروسی کادوهای منو دیده بود رفته بود گفته بود چرا فلانی طلا هاش زیاده من طلاهام کمتره 🫤

خب مادرشوهرت اینا الان خیلی ذوق میکنن ک شما باهم دیگه جور نیستید تو که میدونی باز بناعه آشتی کنید هم ...

نه مادرشوهرم دل خوشی ازش نداره فقط میگه بخاطر پسرم ک شوهر اونه

میگه دلش میشکنه زنشو حساب نمیکنیم

نه مادرشوهرم دل خوشی ازش نداره فقط میگه بخاطر پسرم ک شوهر اونهمیگه دلش میشکنه زنشو حساب نمیکنیم

اون مادر شوهرت پیش اونم همینو میگه پشت جاریتو پیش مادر شوهرت ول نکن چون فردا تقی به توقی بخوره میره میشینه بدیتو پیشش میگه هرچی گفتن بگو مادرجان نظرتون محترمه باشه چشم من خودم مشکلمو باهاش حل میکنم بالاخره از همه نمیشه بگذریم 

2810