2777
2789
عنوان

پچم حالش بده لطفا کمکم کنید

223 بازدید | 28 پست

سلام بچم 3 ماهشه مشکل رفلاکس معده داره و گاهی اوقات استفراغ میکنه دکتر بهش دارو داده رو ساعت بهش میدم و خیلی کم شده شاید در روزی 2بار 

اما امروز نیم ساعت یه بار داره بالا میاره  انقدر زیاد که چند بار لباس خودم و بچم  بخاطر کثیف شده عوض کردم هرچی شیر میخوره بلافاصله بعدش بالا میاره 

حتی چند بار وسط شیر خوردن بالا اورد 

داروهاش هم که میدمش بالا میاره 

کلا هیچی تو معده اش نمیمونه همش رو بالا آورده 

کسی تاحالا این مشکل رو تجربه کرده؟؟

لطفاً راهنمایی کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چرا این تاپیک از بیرون به اسم مونا تهرانیه؟

دقیقا منم سه بار چک کردم و فهمیدم باگ سایته

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نحوهٔ شیر دادن مهمه.بد شیر بدی گاهی بالا میاره.خودت دراز کشیده نباش موقع شیردهی.سربچه کمی بالاتر از بدنش باشه نه اینکه سر وبدن کودک در یک سطح باشن همین‌ها اگه رعایت نشه بچه بالا میاره وآروغش رو آروم حتمأ بگیر

لایک نکنید لطفأ 

شاید ویروس باشه ببر دکتر که خیالت راحت بشه گناه داره

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
2810