2777
2789
عنوان

مادر داماد چند دست لحاف تشک میده

159 بازدید | 11 پست

من شنیدم یکی دو دست مادر داماد میده درسته ؟مادر شوهر میگه لحاف تشک دادم درست کنند ولی نمیگه واسه شماس اون روز  به عمه شوهرم میگف لحاف تشک دادم درست کنند فلان گف واسه چی میخوای نکف مادر شوهرم بزا ما درست میکنه گف لازم دارم نکنه داره واسه خودش درس می‌کنه به ما نمیده

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه همسر من شش تا بود بی کیفیت بدر نخور خواهرش درست کرده بود،با چندتا پتو که رو بچه شش ساله بندازی انگشت شصتش میاد بیرون

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

مادرشوهر من لحاف تشک نداد،کلا شوهرم یه یخچال فریزر و یه تلویزیون خرید، خونه مادرشوهرم واحد بغلی خونه ما بود یه شب با یه لحاف کرسی کهنه و کثیف و یه بالشت اومد خونمون گفت امشب میخوام اینجا بخوابم ،خوابید صبحش صبحونه خورد ،رفتنی لحاف و بالشتو نبرد گفتم اینارو نمیبری ؟براتون بیارم؟گفتش اینا مال شوهرته بزار همینجا بمونه

سلام باید ببینی رسمشون چیه‌..اینجا طرف ما کاشان نادر دختر پارچه میگیره پسره میره پر میکنه ..ولی طرف شوهرم رسم ندارن نهایت یک الی دوتا شاید مادرش بهش بده و اینم تازگی دیدم یدونه تشک آماده هارو از دست فروش ها خریده بود داد به شوهرم گفت برو پایین‌ بزار وقتی رفتی سرخانه زندگیت‌ بهت بدم که اگر دعوات شد بازنت‌ رو تشک خودت بخوابی😐تشک برای خودت داشته باشی😐😐

برای من که فقط تشک خوش خواب دادن ، حتی واسم سرویس روتختی هم گرفته بودن ولی همین که فهمیدن مامانم یکی گرفته ، اونو برداشتن واسه خودشون  

پتو و لحاف و ملافه و تشک معمولی هم هیییچی بهمون ندادن !!!

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...