2777
2789
عنوان

بچه اول دبستاتی

126 بازدید | 18 پست

امروز معلم دخترم گفت که بچه م موقع درس دادنش توجه نمیکنه اگه مدادی چیزی ش گم بشه درگیر پیدا کردن میشه  یا اگه بخواد حرفی بزنه تا حرفش تموم نشه ساکت نمیشه معلم کارشو کنه

کسی همچین مشکلی داره؟

من خودم میدونم بچه م این مدلی هست

کلا وقتی بخواد کاری بکنه میگه اول بزار کارم تموم شه بعد میا. به تو گوش میکنه که چکارش داشتی

متاسفانه همین فرمونو داره تو مدرسه هم میره

من خودم میدونم بچه م این مدلی هستکلا وقتی بخواد کاری بکنه میگه اول بزار کارم تموم شه بعد میا. به تو ...

خب بهش بگو اولویت همیشه اینکه به حرف خانم معلمت گوش کنی

حتی اگه مدادت گم شد یا دفترت پاره شد برات مهم نباشه فقط وقط حرف معلمت رو گوش کن بعدش که صحبت هاش تموم شد دنبال مدادت باشه

اول از همه مهم تر اینکه سرگلاس به حرفای خانم معلمت توجه کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه دقیق نظر داد. باید حتما رفتارهای دیگه رو سر کلاس و بین بچه ها بررسی کرد. نشانه‌هایی که گفتین ناشی از نبود توجه و تمرکز پایدار هستش. اگر این نشانه ها برای مدت دو تا سه ماه وجود داشت حتما به مشاور کودک مراجعه کنید.

کتاب آموزش کودکان بیش‌فعال و کم‌توجه رو هم خودتون مطالعه کنید. 

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
نشانه های کودک بیش فعال چی هست

نشانه ها زیادن. یه چیزی حدود ۴۰ تا نشانه در کتاب دکتر تبریزی آورده شده. 

اما بدونید که بیش‌فعالی قابل درمانه و چند نوع داره. یکیش همین نقص توجه هستش(که در مورد فرزند شما قطعی نیست ولی برخی نشانه ها هست) 

برای نقص توجه: رها کردن کارها به صورت نیمه کاره، عدم توجه پایدار مثلا کاری رو شروع نیمه و با صدای پرنده دنبال صدای پرنده میره، در حین صحبت باهاش حواسش مدام پرت میشه، یه مطلبی رو وقتی میخونه باید چندبار برگرده عقب و تکرار کنه تا متوجه بشه متن چی گفته و ...

نشانه ها زیادن. یه چیزی حدود ۴۰ تا نشانه در کتاب دکتر تبریزی آورده شده. اما بدونید که بیش‌فعالی قابل ...

نیمه کاره نمیزاره

ولی کارهای خودش در اولویت انجام هست یعنی مثلا بهش بگی بیا فلان کارو بکن تا نقاشی ش تموم نشه نمیاد

یا پدرسه ت دیر شده بریم تا فرضا فلان نقاشی رو برای دوستش پیدا نکنه نزاره تو کیفش اصلا خودشو میزنه به نشنیدن که صداش کردی. بارها امتحان کردم میگم من چی گفتم این همه صدات کردم. تکرار میکنه مشخصا عمدی نمیشنوه

نیمه کاره نمیزارهولی کارهای خودش در اولویت انجام هست یعنی مثلا بهش بگی بیا فلان کارو بکن تا نقاشی ش ...

درسش چطوره؟ مطلب رو زود میفهمه؟

ریاضی عالی )شاید چون از یکسال و نیمگی درگیر حل کردن پازل بودیم و الان عاشق پازل هستفارسی اذیت میکنه ...

با این حساب نمیشه گفت نقص توجه داره. احتمالا برعکسه و بهره هوشی بالایی داره و درس رو سریعتر از بقیه میگیره. و چون درس رو فهمیده حوصله‌اش سر میره شروع می‌کنه به بازیگوشی. 😄 

بچه ها واقعا عشقن.

ریاضی عالی )شاید چون از یکسال و نیمگی درگیر حل کردن پازل بودیم و الان عاشق پازل هستفارسی اذیت میکنه ...

فارسی هم به خاطر عدم علاقه است. در مورد هوش کلامی و نحوه تقویت اون مطالبی رو مطالعه کنید.

2810