2777
2789
عنوان

دوستم خیلی کثافته

449 بازدید | 22 پست

دوست که نمیشه گفت واقعا

چون من خیلی وقتا بهش خوبی کردم هار شده

من دست راستم دست راستمو یکی دو روزه عمل کردم نمیتونم با راست بنویسم ازونجایی که دو دستم ولی خب دست چپم بد خطه سر کلاس زیست جزوه نوشتیم گفتم جزوتو برام میفرستی یسری جاهارو بدخط نوشتم گفت اوکی

بهش پیام دادم از موقعی که اومدم خونه تا الان جواب نداده

اوکی مشغوله نتونسته ببینه پیامو؟ پس چجوری تو گروه کلاسیمون پیام داده چت کرده با بچه ها

بازم میگم نباید از ادما توقع داشت

از یکی دیگه گرفتم

ولی هر موقع هر چی ازم خواسته من خر درجا جوابشو دادم

الانم میدونم فردا تو مدرسه مثل همیشه میگه وای ببخشید دیر وقت پیامتو دیدم دیگه دیدم خوبی واست نفرستادم

چه رفتاری باهاش داشته باشم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
خیلی گاوهرفتارت عادی باشه ولی هیچی بهش نده دیگ

سر کلاس مثلا یهو میگه جزوتو بده سریع بنویسم 

چیکار کنم اینجور مواقع

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با کلاسش اینه هیچی نگیواینکه کاملا ازش دور بشی مثل یه همکلاسی معمولی در حد سلام علیک

اخه پیش من میشینه

جاهامونم تا اخر سال عوض نمیشه اسم زدن رو صندلیامون

سر کلاس مثلا یهو میگه جزوتو بده سریع بنویسم چیکار کنم اینجور مواقع

ی بار سرکلاس بگو جزوتو بده ببین بهونش چیه میده یا ن

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

اخه پیش من میشینهجاهامونم تا اخر سال عوض نمیشه اسم زدن رو صندلیامون

عجبا

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

ی بار سرکلاس بگو جزوتو بده ببین بهونش چیه میده یا ن

نه حضوری میده

مجازی دقم میده