2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه در حد جنون

489 بازدید | 58 پست

سلام دوستان لطفا قضاوت نکنید فحاشی هم نکنید. من چندین ساله تو زندگی مشترک همیشه با همسرم مشکل و دعوا داریم و تا بحث میشه کتک کاری میشه و منو میزنه و منم زورم نمیرسه از همون اول دختر و پسرمو کتک میزد و میگفت با کتک بچه تربیت میشه منم همین روالو پیش گرفتم و بچه هامو کتک میزنم وقتی عصبی میشم کنترلمو از دست میدم و خون جلو چشامو میگیره تا جایی که میترسم به بچم آسیب جدی بزنم. من خودمم قربانی همین کتک خوردن هم در دوران کودکی و هم بعد ازدواجم هستم.خیلی پشیمون و ناراحتم که با زندگی بچه هام این کارو کردم.شوهرم نه تنها دست بزن داره با زبونشم بچه هامو آزار میده و باعث دعوا میشه.از خودم متنفرم ولی نمیدونم باید چیکار کنم مشاوره هم پول ندارم که برم.کسی اگر میتونه کمکم کنه اولا باید چیکار کنم دوما با بچه هام که به طرز فجیعی کتک خوردن از ما و خودشون الان منزوی و عصبی و پرخاشگر شدن باید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اونجا چه خونه ترسناک و وحشتناکیه😰

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

دوست عزیز هر وقت به سرت زد دست رو اون طفل معصوما بلند کنی اونجا رو ترک کن برو توی حیاط اتاق یا هر جایی 

۱۰ تا صلوات بفرست تا فراموش کنی

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

با تمام وجودم براتون متاسفم 

قبل از ازدواج تست سلامت روان بدین روانیا

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.

با معنویات کمی روحتون آروم کن چله بردار از خدا بخواه آرومت بکنه وقتی عصبی هستی فقط دور شو از اونجا به این فکر کن اون طفلی جز تو پناهی ندارن با وجود اون زدند بازم عاشقانه دوستت دارن پس باید تمام تلاشمو کنی از اون موقعیت دور شی تا کمی آروم بشی

برای جبران هیچ موقع دیر نیست تا میتونی با بچه هات وقت بگذرون بازی بکن باهاشون بارشون قدم بزنید با هم خمیر بازی کنید کیک بپزید آب بازی کنید کاردستی بسازید بدو بدو توپ بازی و...

الان اینستا خیلی پیج های روانشناسی و تربیت فرزند خوب پیدا میشه یکم کلیپ ببینی روت تاثیر داره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
2810