2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه در حد جنون

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 58 پست
کسایی که خیلی براشون سخت گذشته فقط درک کردن این موقعیت رو

درسته.. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

اول مهر تا الان اصلا شوهرم خونه نبوده خودمم شهر دور غریبم باد از صبح تا شب عین فر فره بچرخم خیلی اوایل اذیت میشدم  ببرم مدرسه سر ساعت برم دنباشون شهر شلوغ با ماشین که زیاد وارد نبودم خرید شستشو سرو کله زدن با مشق درس ومعلماشون حتی نداشتن پول کافی وبا وجود بیماری جسمی که دارم نمیدنم شاید یه راز خودم این باشه که اینطوری فکر می کنم این شلوغیا یه روزی تموم میشه بزرگ میشن ومثل پدر مادر خودم دلتنگشون میشم وبچه هام وقت ندارن بهم سر بزنن الان که مهمون خونم هستن باهاشون مهربون با شم تا بزرگ شدن هم دوست داشته باشن مهمونم باشن دلتنگم بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من زیاد به سایت وارد نیستم فقط چون زیاد درکت کردم پست گذاشتم 

برای رفتار با شوهرتم نزار بچه ها جلو چشمش باشن بزار دلتنگشون بشه از بچه هات جلوش تعریف کن حتی کار کوچیکشون بگو سر مایه فردای پیریمون هستن ثمره زندگی وعشقمون یا به بچه ها با احترام صحبت کن مثلااقا محمد میشه بیای کارت دارم بعد که اومد پیشت بگو فقط میخواستم ببینم  بوسش کن بدون که امروز بچت هیچ وقت تکرار نمیشه 

عزیزم من زیاد به سایت وارد نیستم فقط چون زیاد درکت کردم پست گذاشتم برای رفتار با شوهرتم نزار بچه ها ...

ممنون گلم از راهنماییهات.اول باید همسرمو درمان کنم.بعد خودم و بعد بچه ها.. برام دعا کنید بتونم🙏 شبتون خوش عزیزم.

دوستان همه کامنتهارو خوندم.منم خودم میدونم هم روح و روان من بیماره هم همسرم.خود من تو بچگی کتک خوردم ...

اصلا اصلا کتک خوردن تو بچگیت یا کتک خوردن از شوهرت دلیل نمیشه بری بچه هات و کتک بزنی با این حرف فقط میخوای عذاب وجدان خودتو کم کنی و‌کارتو توجیح کنی کار تو اشتباه 

با خودت تکرار کن بگو چون کتک می‌خورم دلیل نمیشه بچه هام و بزنم 

تو باید ناجی اون بچه ها باشی 

مادر منم کتک می‌خورد ولی هیچ وقت مارو نمی‌زد همیشه ناجی ما بود سپر بلامون بود 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اصلا اصلا کتک خوردن تو بچگیت یا کتک خوردن از شوهرت دلیل نمیشه بری بچه هات و کتک بزنی با این حرف فقط ...

من نمیخوام توجیه کنم عزیزم من خودمم ناراحتم.ولی ناخداگاه روان و روح من که آزار دیده تو ضمیر ناخداگاهم نشسته ک وقتی زورم به شرایط نمیرسه با کتک زدم و بروز خشم خودمو آروم کنم.میخوام به صورت جدی دنبال درمان باشم.اینجا مطرح کردم تا شاید مشاور یا شخصی باشه که بتونه کمکم کنه که از کجا باید شروع کنم ولی اشتباه کردم اینجا فقط قضاوت میکنن.و راه حلی جلوی پا نمیذارن.😔

اصلا اصلا کتک خوردن تو بچگیت یا کتک خوردن از شوهرت دلیل نمیشه بری بچه هات و کتک بزنی با این حرف فقط ...

در ضمن عزیزم من همیشه سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم و خیلی عصبی بشم یا دست میذارم رو گوشم جیغ میزنم یا میریزم تو خودم که هردوش مثل همون کتک زدن میدونم اشتباهه.ولی دیگه گاهی انقد پسرم اذیت میکنه و هرچی اول با زبون خوش میگم گوش نمیده داد میزنم گوشیشو میگیرم بازم فایده نداره که دیگه صبرم از حد میگذره اونم گهگداری بزنمش.ولی خب نمیخوام دیگه همینم باشه. همه سعیمو میکنم درست بشه شرایط.

در ضمن عزیزم من همیشه سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم و خیلی عصبی بشم یا دست میذارم رو گوشم جیغ میزنم یا ...

سعی کن بخاطر آرامش خودتو بچه هات عصبی هم نشی اهمیت نده صبور باش فک کنم مدیتیشن و یوگا بدردت بخوره 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼