2777
2789
عنوان

از حس و حال مادرشدن بگید

43 بازدید | 5 پست

ازاینکه اولین بار بچه اتون دیدین چه حس وحالی داشتین 

😃

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

گذاشتنش رو چشمم خیس بود و هنور خیسی صورت کوچولوش رو چشمام رو یادمه...

فقط گریه میکردم و خدا رو شکر میکردم 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرک میکنم بهش بنظرم یه چیز عجیب غریبیه خیلی متفاوت میتونه باشه مثلا انگارتودلت پروانه هابال بال میزنن یا یکی دلتو قلقلک میده باتکوناش

انگارهربارک ازدنیا ادما ناراحت میشی دستت ک میزاری روی شکمت میدونی یه امید داری 

یه نورمیون سیاهیا ک زندگیت روشن میکنه 

وقتی تودلت نی نی داری انگار گلا رنگی ترن روزا قشنگ ترافتاب گرم ترکلا زندگی دلچسبتر میشه انگاردرونت یه زندگی جریان داره

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

قابل وصف نیست،،من انگار دیگه قبلش وجود نداشتم همون روز با دوقلوهام متولد شدم،،اون لحظه ای که دوتاشون رو آوردن کنار صورتم انگار دنیا برای من تو همون لحظه معنا می شد.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....