2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی هاله داره فک کنم مثبت باشه

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
هنوز ازمایش ندادم عزیزم

آخه منم عقب انداختم دوماه 

بی بی زدم دوهفته قبل مثل بی بی شما بود

مثبت بعد. فتم آزمایش گفت منفی هنوزم پریود نشدم ترشحات سفیده تخم مرغی و درد زیره دلم دارم 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

همون لحظه انداخت یا بعد چند دقیقه؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

تقریبا بعداز ۵ دقیقهروی پاکتش نوشته جواب بین ۵تا۱۰دقبیقه ظاهر میشه

عزیزم اگر همون لحظه تا میخوای از سرویس بیای بیرون انداخت اوکیه

بعدش بندازه زیاد نمیشه روش حساب کرد

اصلش ک همون موقعه‌ست که خط کنترل داره پر میشه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم اگر همون لحظه تا میخوای از سرویس بیای بیرون انداخت اوکیهبعدش بندازه زیاد نمیشه روش حساب کرداصل ...

کلا این مارک فکرکنم حساب کردنش دیرتره

اول باره این مارک رو میگیرم معمولا رو هر بسته ای نوشته بین دو تا سه دقیقه اما روی این نوشته بود پنج تا ده دقیقا