2777
2789

استاد اینن قشنگ بچه رو مثلا بپیچونن یا آدما رو با ترفنداشون گول بزنن . نمیدونم چجوری بگم هوش اجتماعیشون خیلی خوبه اصلا گول نمیخورن ولی بلدن لاپوشانی کنین یا طوری با طرف بزنن که به نفع خودشون بشه از اونجایی که آدمشناسای خوبی هستن به همه هم بد بینن و معتقدن همه کس ممکنه سرتو کلاه بزارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانواده شوهرمن خیلی دروغ گوان

اصلا نمیتونم حرفاشو باور کنم 

جالبه یه بار حقیقت رو میدونستم و مدرک هم داشتم خواهرشوهرم یه جوری دروغ میگفت که داشتم باور میکردم

حتی قسم هم میخورن

چه خوب شما هم یاد بگیر به ما هم یاد بدهچندتا از موقعیت‌ها رو شرح بده لطفا

مثلا هر وقت میخام به محیط کارم برای هماهنگی کا ری زنگ بزنم شوهرم کلی جمله چینی میکنه میگه اینجوری بهتر قبول میکنن وقت ازدواجم تمان عقدنامه رو خوند گفت من یه بند رو امضا نمیکنم تو لیست جهازم قید کرده کالا ها مال عروس نیست استفاده کنه ولی در صورت طلاق اینا رو نمیدم و هزاران مورد دیگه در مورد ازدواج با من و مراودات با بقیه که حیلی منفعت طلبانه هست 

سیاهه جهاز ی که خریده بودی امضا نزد؟ عقدنامه چه بندی امصا نزد والدینت هیچی نگفتن

چرا امضا زد ولی به سختی😐

اون بندی که میگه مرد اگه بچه دار نشه زن میتونه مهریه بگیره