2777
2789

استاد اینن قشنگ بچه رو مثلا بپیچونن یا آدما رو با ترفنداشون گول بزنن . نمیدونم چجوری بگم هوش اجتماعیشون خیلی خوبه اصلا گول نمیخورن ولی بلدن لاپوشانی کنین یا طوری با طرف بزنن که به نفع خودشون بشه از اونجایی که آدمشناسای خوبی هستن به همه هم بد بینن و معتقدن همه کس ممکنه سرتو کلاه بزارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرمن خیلی دروغ گوان

اصلا نمیتونم حرفاشو باور کنم 

جالبه یه بار حقیقت رو میدونستم و مدرک هم داشتم خواهرشوهرم یه جوری دروغ میگفت که داشتم باور میکردم

حتی قسم هم میخورن

چه خوب شما هم یاد بگیر به ما هم یاد بدهچندتا از موقعیت‌ها رو شرح بده لطفا

مثلا هر وقت میخام به محیط کارم برای هماهنگی کا ری زنگ بزنم شوهرم کلی جمله چینی میکنه میگه اینجوری بهتر قبول میکنن وقت ازدواجم تمان عقدنامه رو خوند گفت من یه بند رو امضا نمیکنم تو لیست جهازم قید کرده کالا ها مال عروس نیست استفاده کنه ولی در صورت طلاق اینا رو نمیدم و هزاران مورد دیگه در مورد ازدواج با من و مراودات با بقیه که حیلی منفعت طلبانه هست 

سیاهه جهاز ی که خریده بودی امضا نزد؟ عقدنامه چه بندی امصا نزد والدینت هیچی نگفتن

چرا امضا زد ولی به سختی😐

اون بندی که میگه مرد اگه بچه دار نشه زن میتونه مهریه بگیره