2777
2789

یه هفته دیگه زایمان میکنم این مال الانه که باردارم ۹۶ کیلو شدم زایمان دوممه بنظرتون میتونم باز لاغر کنم ؟🥲الان عکس قبل رو هم میدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که بعد زایمان نیم کیلو هم کم نکردم😵نمیدونم وزن بچه و... چرا از وزنم کم نشد

نه من کم کردم سر اولی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوتا زایمان داشتم هر دوتا هم بعد ۱ ماه برگشتم سر وزن قبل 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

ای جااانم ذوق میکنم خانوم باردار میبینم ایشالله که به سلامتی بغل بگیریش 

آره حتما کم میکنی 

لطفا برای منم دعا کن امسال مامان شم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ای جااانم ذوق میکنم خانوم باردار میبینم ایشالله که به سلامتی بغل بگیریش آره حتما کم میکنی لطفا برای ...

چشم عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زایمان ک کنی کلی از ورم و وزنت کم میشه الان کلا ورمی بعدشم با کم خوری و ... وزن کم میکتی تو دوره شیر دهی هم لاغر میشی خلاصه اینکه تا ۸۰و میتونی راحت لاغر کنی 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
چشم عزیزم

مرسی💙💙

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

قبلا چند کیلو بودی  عزیزم؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
2810