2777
2789
عنوان

کودک لجباز

47 بازدید | 12 پست

سلام و شبتون بخیر خوشی  دوستان من ی پسر یک سالو ۹ماه دارم که خیلی اذیت میکنه حرف گوش نمیده و هرچی دم دستش باشه پرت میکنه درکل به جز خرابی هیچ آبتدی نداره و تا ویزی میگم جیغ میکشه کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا

چون تن به کل خواسته هاش میدین لوس میشه

زمون ما برامون شرط میزاشتن چیزی میخریدن

بچه های الان از تو شکم مادرشون میان بیرون درجا ایفون ۱۳ بهشون میدن باید لوس بشن

حالا شاید جبهه بگیرین بگین این بچهس نمیفهمه ولی جا داره بگم خیلی هم میفهمه طبق تجربه

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

خواهرزاده من الان دوسال و چهارماهشه ،دقیقا چند ماه پیش همه چیو پرت میکرد ،این از مراحل رشدشون هست ،سعی کنید فقط حواسشو پرت کنید بدون اینکه باهاش مقابله کنید یا دعواش کنید ،منم فک میکردم خواهرزادم خیلی لجبازه ولی نبود ،فقط جزو مراحل رشد هست اگر شما دعوا یا اخم کنی یا سزش داذ بزنی روش میمونه اگر سعی کنی حواسشو با یه بازی ای یا هرچیز دیگه پرت کنی از سرش میفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون تن به کل خواسته هاش میدین لوس میشهزمون ما برامون شرط میزاشتن چیزی میخریدنبچه های الان از تو شکم ...

نه اینجوری نیس،منم اول مثل شما فک میکردم ،پرت کردن و لجبازی از مراحل رشد بچه هست ،خواهرزاده منم اینکارو انجام میداد ،هردفعه بدون اینکه نازش کنیم یا دعواش کنیم فقط حواسشو به کار دیگه پرت کردیم ،الان خذاروشکر دوسال و چهارماهشه خیلی مودب شده ماشالا ،نه اونجوری مثل زمان ما خوبه نه اینکه بخوایم لوس کنیم فقط باید یاد بگیریم راه حلش چیه

چون تن به کل خواسته هاش میدین لوس میشهزمون ما برامون شرط میزاشتن چیزی میخریدنبچه های الان از تو شکم ...

والا مامانم همیشه میپره بهم میگه انگار با آدم بیست ساله داری زندگی میکنی 

هواسم هست که خواستهاشو محدود کنم ول بازم همونجور میکنه

والا مامانم همیشه میپره بهم میگه انگار با آدم بیست ساله داری زندگی میکنی هواسم هست که خواستهاشو محدو ...

خداحفظش کنه

چی بگم مراقبش باشین حداقل به خودش ضربه نزنه با چیز پرت کردن

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

نه اینجوری نیس،منم اول مثل شما فک میکردم ،پرت کردن و لجبازی از مراحل رشد بچه هست ،خواهرزاده منم اینک ...

چی بگم ما سی سالمونه‌هنوز جرات نکردیم به پدرمون بگیم تو

ولی نسل جدید رو میبینم چقدر حرمت ها رو میشکونن

امیدوارم تربیت ها بهتر و اینده خوبی داشته باشن

حالا تا با ی مشاور صحبت کنم ببینم چی میگه آخه خیلی هم حرف نمیزنه در حد کلمه حرف میزنه

فردا به شماره دولتی ۱۴۸۰ زنگ بزنید رایگانه

چی بگم ما سی سالمونه‌هنوز جرات نکردیم به پدرمون بگیم توولی نسل جدید رو میبینم چقدر حرمت ها رو میشکون ...

نسل جدید رو قبول دارم ،الان دختر دایی خود من اصلا قابل کنترل نی ،کارهایی میکنه که من که کلی ازش بزرگترم تو زندگیم انجام ندادم و دیگه به نظرم از کنترل خارج شده ولی خب بچه های یکساله و اینا هنوز اول تربیتشونه ،میتونیم با مطالعه بهتر بکنیم تربیتارو 

نسل جدید رو قبول دارم ،الان دختر دایی خود من اصلا قابل کنترل نی ،کارهایی میکنه که من که کلی ازش بزرگ ...

دقیقا درست میگین

امیدوارم