2777
2789
فقط همین؟راستش منم مشکوکم به پسرم ولی همسرم میگه نگرانیت بی مورده.تو سایت گفتن اگه ماشیناشو اتوبوسی ...

بچه من ۱۷ ماهشه

اشاره نکردن و اشاره رو دنبال نکردن خیلی خیلی مهمه

واکنش به اسم هم همینطور

نه تا حالا ردیف نکرده

شاید بیش فعالی داره پسرت

دکتر بردی؟

ارتباط چشمی و اشاره و واکنش به اسم داره؟

تقلید و دستورپذیری چی؟

فقط همین؟راستش منم مشکوکم به پسرم ولی همسرم میگه نگرانیت بی مورده.تو سایت گفتن اگه ماشیناشو اتوبوسی ...

ببین اوتیسم یه طیفه 

یعنی بعضیا ممگنه یه سری علائم کویچک رو داشته باشن

ولی بتونن راحت تو جامعه زندگی کنن.

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من ۱۷ ماهشهاشاره نکردن و اشاره رو دنبال نکردن خیلی خیلی مهمهواکنش به اسم هم همینطورنه تا حالا رد ...

نه اشاره میکنه و اسمشو هم میدونه و واکنش نشون میده.فقط حرف نزدن منو نگران کرده ولی روزبه‌روز کلمات بیشتری میگه اما جمله نه!بچه شما کلمه اینا میگه؟

نمیدونم نه نبردم همسرم میگه نبر بچه سالمه.زیاد اهل گوشی هست .ارتباط چشمی اره ولی مثلا با هم سن وسالای خودش بازی نمیکنه 

باید یه چیزیو چند بار بگی تا بکنه .همون اول میفهمه ها ولی لجباز و سرتق هست.به نظرم هنوز برا شما خیلی کوچولوعه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ببین اوتیسم یه طیفه یعنی بعضیا ممگنه یه سری علائم کویچک رو داشته باشنولی بتونن راحت تو جامعه زندگی ک ...

هرچی در مورد این اوتیسم تحقیق میکنم هیچی سردرنمیارم.یه فیلمی دیدم طرف اوتیسم داشت ولی مثل معلول هابود درحالیکه بچه من اصلا اونجوری نیست 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بیشتر به بیش فعالی میخوره پسرت بنطرمشایدم واقعا هیچی نیست و حساس شدی

نمیدونم شاید اصلا اوتیسم نمیدونستم چیه تو این سایت خانما گفتن اتوبوسی چیدن اشیا یا علاقه به چیزهای گرد چرخون مثل حرکت لباسشویی اینا علائمشه و واقعا نگران شدم

حدودا یکسال مدام جلوی تی وی و موبایل بوده الان قطع کردم

همون این کار و باهاش کرده.هر گونه صدا و تصویر مثل تلوزیون و موبایل و جمع کنید. خودتون هم پیش بچه موبایل دستتون نباشه. حالا خوبه زود متوجه شدین. الکی هم پیش روان‌شناس‌ها نبرین. بهش انگ میزنن. خوب میشه نگران نباشید.  دختر من این بالاها سرش اومده تجربه دارم

چه علائمی داشت دخترتون که شک کرده بودین؟

من چون،شاغل بودم و تا سه سالگی دخترم تو خونه با باباش میموند و اونم دائم شبکه نمایش نگاه می‌کرد.بچه از تلوزیون تنفر داشت. ولی به موبایل خیلی علاقه داشت واز زیر یکسالگی اکثرا موبایل دستش بود و همه جای موبایل و خوب بلد بودم بعد هم تو مهد دچار اضطراب شد.دچار تاخیر گفتار شد

2810