2777
2789

بنظرتون امکان داره پسرم به مادرشوهر م بیشتر من وابسته باشه و دوسش داشته باشه؟ روزی دو ساعت می‌ره پیششون.

همش میخواد بره بغلش بره جایی مادر شوهرم باشه انقدر گریه می‌کنه فقط مادرشوهرم بغلش کنه

نه ماهشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون رفت و امد زیاده بهش عادت کرده وگرنه بچه ۹ماهه دوست داشتن میدونه؟

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
2805

یه ساعت هایی رو مختص پسرتون وقت بذارین 

به غیر از وقتی که برای غذا و تمیز کردنش صرف می کنین.

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

لطفااا لطفاااا لطفاااا اشتباه منو تکرار نکن تروخدااا بچتو ببر به خودت عادت بده باهاش بازی کن چند تیکه وسیله کوچیک بخر خوشش بیاد بازی کنین من این استباهو کردم الان بچم 7سالشع مدرسه میره خونمون طبقه بالای مادر شوهره از مدرسه میاد مستقیم میره اونجا اونام بیسوادن نمیتونن یادش بدن معلمش هی بهم میگه به درسش برس خونه نمیاد دعوا کردم گریه کردم بازی کردم زدمش ولی اصلا نمیاد بیچاره شدم مال تو هنوز کوچیکه وقت درست کردنشو داری

از بچه نه ماهه چه انتظاری دارین ؟؟  مطمئن باش  شما رو بیشتر دوست داره دختر من هم یه مدت وقتی مادر شوهر  میومد خونمون  دوست داشت بره بغل مادر شوهرم  در صورتی که اونا زیاد دوستش ندارن و پسر دوستن  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم