2777
2789

خدم تازه عروسی کردم لباس مجلسی دارم یکی هم یک سال پیش عروسی خواهر شوهرم پوشیدم دیگ جای دیگ نپوشیدم همین لباس و ۳ بار دختر عمم برده پوشیده آخرین بار لباسم چروک شده بود الان خواهرم میگه لباس خدت بپوش میگم چرا خب منم لباسهای اونو بگیرم هم تنوع بشه هم عوضش در بیاد والا 😐لباس من و ندیدن اینو و دختر عموم بالای ۵ ۶ بار لباسمو قرض گرفتن منم گفتم عیب ندارد لباس مجلسی رو یک بار بیشتر نمیشه پوشید منم از ایشون قرص بگیرم تنوع بشه بین فک و فامیل شوهر جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا همیشه لباس قرض دادم هیچوقت نگرفتم ولی اگه قشنگه بگیر ایرادی ندار

لباسای اونم خیلی قشنگه دقیقا چند سال پیش من عروسی دعوت بودم شرایط خرید لباس بلند نداشتم بهش گفتم یه لباس مجلسی بهم بده گفن لباس بلند ندارم در حالی که یه لباس بلند شیک روز بند تختیش خریده بود بماند که شاید گرون بوده ولی همین لباس خودمو یه بار بیشتر خدم نپوشیده بودم این تا خاست بدو بدو کاور کردم دادم بهش

لباس ی چیز کاملا شخصیه اونم مجلسی ک گرونه نباید ب کسی قرض بدی

اگ پاره شد لک شد رنگی شد ب طرف میگی بخر؟؟

اگه نخره خودت میسوزی اگه بخره میشی ادم بده

ما ترکا ی ضرب المثل داریم ک میگه

پولم تورو قرض بدم که آخرش وقتی خواستمت بشم آدم بده

یا اولش که ندادمت بشم آدم بده

2810