2777
2789

من ناشتا ۹۶ هستم 

بعد از غذا ۱۵۰ و ۱۴۰ بستگی به غذا داره 

باردارم دکتر گفت برو رژیم بارداری بگیر یک ماه بعد بیا تکرار کنیم ازمایش رو . الان چکار کنم ؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من تنبلی تخمدان دارم قند خونم همش ۹۹عه😑

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناشتا نرمالش زیر ۸۵ عهبعد از غذا تا ۱۰۰البته خود ۱۰۰ توی مرحله پیش دیابته

اینا رو مطمین هستی ؟ چون برای من عدد ها خیلی بالا هست چکار کنم پس دکتر تغذیه آلان رژیم داد به من انجام میدم ببینم چی میشه . خدایی نکرده دیابت بارداری برای جنین چه خطراتی داره ؟

اینا رو مطمین هستی ؟ چون برای من عدد ها خیلی بالا هست چکار کنم پس دکتر تغذیه آلان رژیم داد به من انج ...

بله 

همین رژیم‌رو ادامه بدید از دکترتون هم بپرسید بازم شاید من اشتباه کرده باشم 

بله همین رژیم‌رو ادامه بدید از دکترتون هم بپرسید بازم شاید من اشتباه کرده باشم

اللن با این عددها به نظر شما من نیاز به انسولین ندارم؟

باید رژیم رو رعایت کنید اگه جواب نداد برید سراغ متفورمین اگه اون هم جواب نداد اونموقع انسولین 

یکی از عمه های من قند بعد از صبحانه ش تا ۴۰۰ میرفت ولی با متفورمین کنترل کرد چون به رژیم پاسخ نمیداد حتی ایشون هم نیاز به انسولین نداشت