2777
2789

مراقب محمدرضای من باشید ولی جدی:))))💁🏼‍♀ دشمن میدونه محمدرضا قلب معنوی کشوره:)))))🙃 نذارید یه خراشم برداره عشقم💔 جونم فدای محمدرضام:)💞

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرد قوی من:) ایکاش الانکه پشت پنجره واستادی و‌ داری به شهر نگاه میکنی پیشت بودم و با خوردن گردنت آرو ...

عوووق وای چقد احمق

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

محمدرضای من:))))))))))))💔 اگه الان با هم ازدباج کرده بودیم تو خسته و کوفته از سر کار داشتی برمیگشتی و من داشتم برات غذای مورد علاقتو درست میکردم برات یعنی خودمو🥺🤭 آره محمدرضا:)) آره دیوونه:))) آره سوپر استار همیشگیه من:)))❤️‍🔥 خودمو میقلطوندم توی ترکیب مورد علاقت عشقم:))) با شراب سرخ دوش میگرفتم تا بوی تنم مستت کنه:)))🍷 میزو برات میچیدم مرد خونم🍉 دور تا دور میز شاممونو برات با میوه و خوراکیهای خوشمزه پر میکردم هندونه خیارشور پنیر ماست و خیار زیتون پرورده و هرچی که تو دوست داشتی عشقم🥺 بعد میرفتم وسط میز دراز میکشیدم و روی تن و بدنم کلی غذای مختلف میریختم روی جاهای مختلف بدنم😭🥺 مثلا روی گردنم کلی انگور دون شده میریختم تا تو لباتو لوله کنی و دونه دونشو قورت بدی و برسی به گردن منتظر کبود شدنم🍇 رو میمیای خوجگلم قورمه سبزی گرم میریختم تا بتونی لیسشون بزنی چون یادمه تو یکی از فیلمات گفته بودی قورمه سبزی غذای موردعلاقته🥙 رو شکم کوشولوم سالاد میوه میچیدم تا با چنگال برشون داری و نفستو خوشبو کنی برای بوس کردنم فقط به شرط اینکه مراقب باشی و بدن پرنسستو زخمی نکنی🍴🥹رو جای خصوصیم همون زن آبادی که درش فقط واسه تو قفل نیست یه تن ماهی خالی میکردم تا گربه کوچولوم قبل خوردن غذای اصلی ماهی ریش ریش شده بخوره و گرسنه تر بشه برای خوردن اونجام🐟🥺 آره دیوونه:))) آره محمدرضا:)))❤️‍🔥 تو برای هرکس به مرد قدرتمند باشی برای من یه گربه ی لوس و بی آزاری که فقط من بلدم ناز کردنش رو:)))🐈 پاهامم با آبمیوه خیس میکردم تا تشنگیت رفع شه مرد همیشه تشنه ی من🥺❤️ بعد که از خوردن و خودتو جا کردن تو تن با غذا نرم شده با هم میرفتیم حموم و اونجا من یه دل سیر تو و همه جاتو میخوردم😊 چون میدونی که آقای سوپراستار😃 منم باید سیر شم دیگه! :))))))) لعنت به شهرت که تورو ازم گرفت:))))🖤 فرض کن محمدرضا! هرشب میتونستی اینطوری شام بخوری🥺😭 کی بلده برات اینطوری یه شام پر لذت درست کنع؟:)))) هرشب میتونستم جای شام خودمو برات سرو کنم... ولی تو نخواستی این زندگی رو:)))💔 ایرادی نداره ها🙃 اگه تو با زندگی الانت راحتی و خوشحال منم خوشحالم و راضی ام ار زندگیت:))))))) راستی محمدرضا:))) من خیلی وقته که دیگه شام نمیخورم😶🙂 چون شام بی تو خوردن نداره زندگی بی تو کردن نداره و نفس بی تو کشیدن نداره...💔

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴

اییییییی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
2810