2777
2789
عنوان

اشتراک تجربیات واژینیسموس

157 بازدید | 11 پست

دوستان میخوام در مورد این تابو، تجربه هام رو باهاتون به اشتراک بگذارم. 

من ماه های اول ازدواجم متوجه شدم که نمیتونم بصورت عادی با همسرم ارتباط داشته باشم. مدام فکر میکردم که یه مشکل فیزیولوژیک دارم که مانع میشه. این مشکل خیلی عمیق شد و برای چندین ماه ادامه داشت. اولین بار رفتم پیش متخصص زنان و بهم گفت خجالت بکش و خودت رو لوس نکن. معاینه کرد و گفت کاملا طبیعی هستی  یه پماد ضد عفونت داد، در حالیکه اصلا عفونت نداشتم. خلاصه من رو فرستاد خونه.

همه چی تکرار شد و مشکلم حل نشد. 

دوباره چند ماه گذشت و من ناامید تر از قبل شده بودم. عاشق همسرم بودم و دلم به حالش میسوخت. دوباره رفتم یک دکتر دیگه. 

ناگفته نماند که در تمام این مدت  بشدت اعتماد بنفسم رو از دست داده بودم. حال روحیم خراب بود ولی جلوی همسرم به روم نمیاوردم. از درون ناامید بودم و سر کار هم بشدت این افت روحیه روم تاثیر گذاشته بود. یک اضطراب مستمر همراهم بود و همه جوانب زندگیم رو تحت الشعاع قرار داده بود. خلاصه دوباره یه دکتر دیگه پیدا کردم و دوتایی رفتیم. معاینه اول دکتر زنان، گفت که تقصیر تو نیست و چون پرده بسیار ضخیمه، ناموفق بوده و بایستی عمل کنم برات. گفت جلسه دیگه بیا برای عمل. 

من چون کلی سرچ کرده بودم تقریبا به این نتیجه رسیده بودم که واژینیسموس دارم ولی وقتی به دکتر گفتم، گفت از این انگ ها به خودت نزن و اینجوری نیست و با عمل اکی میشی.

خاهر من چهار سال این مشکلو داشت 

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز ادامه داره دوستان

خلاصه عمل رو انجام دادم. به امید رفع مشکل. ولی باز نشد که نشد

انگار یک سدی وجود داشت که هیچ جوره اجازه نمی‌داد بهمون. من ناامید تر از همیشه بودم. هر روز کارم شده بود سرچ تو یوتیوب و اینها. تا بالاخره یک ماما رو بهم معرفی کردن. 

رفتم پیش ایشون، تکنیکی که معرفی کرد همون تکنینیکی بود که اولین و آخرین راه بود، قبلا هم تو سرچ هام دیده بودم‌. تمرین با دیلاتور برای از بین بردن انقباض غیرارادی ران ها و بدن

اما این ماما به قدری بی اخلاق بود و پول بیشتری از چیزی که قبلا طی کرده بودیم طلب کرد، که وقتی یک روز برای گزارش روند درمانم رفته بودم و دیدم دوباره میگن کارت بکش، در حالیکه من کل هزینه رو قبل از شروع درمان پرداخت کرده بودم، .. اعتراض کردم و توهین کرد بهم. گفت تو حتی جرئت نداشتی با خودت فلان کار رو کنی ... دقیقا اون روز و اون جمله توهین آمیز رو که با صدای بلند جلوی بقیه بیمارا بهم زد فراموش نمیکنم. یک روز بارونی بود و من با چشم گریون برگشتم خونه و همینجا اومدم راجع بهش تو تاپیکهای قبلی نظرمو گفتم

خلاصه میکنم آخرش رو 

این تجربیات تلخ من بود

دست اخر، با استفاده از دیلاتورهایی که با استفاده از دستکش جراحی ساخته بودم تو سایزهای مختلف، و فقط و فقط با اراده و غلبه به ترسم، با استمرار تو تمرین های روزانه

تونستم به اون مشکل غلبه کنم

الان ۴ سال از ازدواجم میگذره و بعد از ۱ ماه اقدام برای بارداری، ۴ روزه که تست بتام مثبت شده

خلاصه میکنم آخرش رو این تجربیات تلخ من بوددست اخر، با استفاده از دیلاتورهایی که با استفاده از دستکش ...

خدا حفظکنه نی نیتو 

برا خاهرا منم دعا کن ب زودی بچشونو بغل کنن و اخریم برهدخونه بخت

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

گول د‌رمان های پوشالی ماماها، متخصصین زنان رو نخورین

وقتی مطمئن شدین از نظر فیزیولوژیک طبیعی هست همه چی تون. بدونید این فقط ترسه که داره مانع میشه 

ترس، شرم، اضطراب

که بخاطر کمبود اگاهی، تابو بودن این طبیعی ترین روند زندگی 

همه و همه دامن میزنه به این مشکل، که نمیشه به راحتی باهاش با کسی حرف زد

آدم رو از تو خورد می‌کنه و کم کم از هم می پاشونه.

من تجربه ش کردم و امیدوارم کسایی که مثل من این مشکل رو داشتن، این پست رو بخونن

و بدونن جز خودشون، کسی نمیتونه براشون کاری‌کنه

دلیل اینکه تیکه تیکه نوشتم این بود که نمیدونستم چقدر محدودیت کلمه وجود داره اینجا

براتون آرزوی آرامش و سلامتی میکنم. و از همه مهم تر اینکه یادتون نره برای دوام آوردن تو این دنیا باید شهامت مقابله با ترس هامون رو داشته باشیم

دیلاتور چیه چطور درستش کردی

با دستکش جراحی که از سایز کوچیک شروع میشه، داخلش رو از پنبه پر میکنن، سرچ کنین میاره. در واقع این دیلاتورها همه جای دنیا به فروش میرسه ولی متاسفانه اینجا باید در این زمینه هم به خودکفایی رسید، سرچ کنید میتونید پیدا کنید، تو یک سری سایت ها راجع بهش نوشته، همون مامای بی اخلاق فکر کنم تو یک سری تاپیک نحوه ساختش رو گفته، من خودم یکروز تلگرامی هم پیدا کردم. اولش گفتم صددرصد یا اخاذیه، یا کلاهبرداری، ولی حقیقتا نبود و اون گروه اطلاع رسانی میکردن و راهنمایی در خصوص واژینیسموس، به من خیلی کمک کرد. تو تلگرام سرچ کنی میاره، من کانالش رو چون پاک کردم خیلی وقته نمیتونم اینجا آدرس بدم، ولی جوبنده یابنده ست ، بگردین پیدا میکنیین