2777
2789

اب قلم گوسفند فریز کنم تو غذا بریزم مشکلی نداره هفته پنج ب بعد 

برنامه غذایی نمیدونم چی بهتره لطفا راهنمایی کنید

صبحانه چی بخورم

برای خوشگلی و باهوشی ، وزن و استخوان بندی؟؟

دکتر برنامه غذایی میده

خانومای گل لطفا راهنمایی کنید

همون غذاهای عادی رو بخور از جمله اب قلم

فقط قاعده اورها رو‌حذف کن مثل زرشک و زعفران دمنوش و ادویه جات زیاد  جگر ، آب هویج ، جعفری و …

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام چیزایی که فرمودین ژنتیکی هست 

خواهر من بخاطر ویار شدید و بیماری تا آخر بارداری بدترین تغذیه رو داشت ولی بچه اش شد نزدیک ۴ کیلو با قد ۵۳ 

چون خانوادگی درشت هستن 

پس همه چیز به اندازه مصرف کن ، قند و چربی و کربوهیدرات رو کمتر ،  پروتئین و لبنیات و تخم مرغ رو بیشتر 

و چیزای ممنوعه در بارداری رو سرچ کن اونها رو نخور 

انشالله بهترین بارداری رو تجربه کنی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
همون غذاهای عادی رو بخور از جمله اب قلم فقط قاعده اورها رو‌حذف کن مثل زرشک و زعفران دمنوش و ادویه جا ...

خیلی زود ضعف میکنم اوایل اشتهام کم بود بعد الان یکی دوروزه ضعف میکنم چیزی میخورم نیم ساعت بعد دوباره ضعف

همون غذاهای عادی رو بخور از جمله اب قلم فقط قاعده اورها رو‌حذف کن مثل زرشک و زعفران دمنوش و ادویه جا ...

خداروشکر این چندتارو میدونم 😄

ولی بازم چیزی میخورم استرس دارم نکنه خوب نباشه

خیلی زود ضعف میکنم اوایل اشتهام کم بود بعد الان یکی دوروزه ضعف میکنم چیزی میخورم نیم ساعت بعد دوباره ...

جواب ازمایشاتت خوب بوده؟

به دکتر بگو مکمل مناسب میده

میانوعده بخور تا ضعف نکنی

خداروشکر این چندتارو میدونم 😄ولی بازم چیزی میخورم استرس دارم نکنه خوب نباشه

استرس بدتر از همه چیزه

انشاالله به سلامتی نی نی رو بغل میگیری