2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچم تنفس شکمی داشت تند تندبردم اورژانس یکی دو ساعت نگه داشتن بهتر شدو گفتن بستری نمیخاد

ممنون بعدداز اون اون اتفاق تکرار نشد؟پسر من از پارسال گاهی تو سرما خوردگی هاش اینجوری میشه پسر شما ااکسیژن پایین میومد یا نه؟

خب اگه تحت نظره ببرش پیش دکترش دارو هاش نباید قطع بشن. چون موقع سرماخوردگی بدتر میشه

کلا فقط تو سرما خوردگی علایم داره غیر از اون هیچ علامتی نداره یک سال خر روز اسپری زد ولی بازم سرما میخکره گاهی اینجکری مبشه خیلی نگرانم حالا گفتتن تست عرق بده دارم دق میکنم

تست عرق چیه. ؟؟ دختر منم همینطوره. توی فصل سرما همیشه همین طوره.اسپری میزنه

دخترتون تو اون حالت چه علامت هایی داره؟؟تا حالا تو اون شرایط اکسیژن خونش رو گرفتین؟بی حال میشه؟؟خاک به سرم دلم میاد به زبون بیارم الهی من تباشم برا یه بیماری ژنتیکی هست 

دخترم وقتی مریض میشه تنفس تند و عرق زیاد. و سرفه مداوم داره.   خیلی هم دارو استفاده کرده. البته تابستون نه. دکتر می‌گفت نباید  قطع بشه ولی چون همکاری نمی‌کرد نمی‌دونستم مداوم پیگیر درمان باشم 

هیچ راهی نداره. فقط نباید سرما بخوره و موقع سرماخوردگی که اسپری میداد دکتر

اخه من اسپری میزنم بازم اون حالت میشه تا حالا اکسیژن خونشو گرفتین تو اون شرایط؟