2777
2789

سلام دوستان خوبید

کسی تجربه مشابه داشته ؟؟؟ فقط وقتایی که اب میخورم انگار دارم اب تلخ میخورم بدم میاد و نمیتونم اب بخورم اخه مگه میشهادم اب نخوره اونم تو بارداری ماه اول هستم خیلی زیاد تشنم میشه و نمیتونم اب بخورم 

بقیه چیزا میخورم برام تلخ نیس چون مزه دارن اب چون هیچ طعمی نداره اذیت میشم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم سونو اضافی نرید قرص های تقویتی شیمیایی نخورید واکسن به خودتون و بچه هاتون نزنید به ولله در حقشون ظلم میکنید یه روزی اینارو میفهمید که دیگ دیره
عزیزم علائم اولیه ات چی بود؟؟من توهم بارداری دارم

پریود نشدن 😂😂😂 

همراه با علائم پریودی 

بیبی چک مثبت  شد

دیگ کم کم معده م همش انگار گاو خوردم پر بود تکرر ادرار کم کم به بوها حساس شدم اب برام از اولش تلخ شد  شکمم انگار یه بادکنک توش پر کردن که هر لحضه انگار میخاد بترکه یکمم زیر دلم تیر میکشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم سونو اضافی نرید قرص های تقویتی شیمیایی نخورید واکسن به خودتون و بچه هاتون نزنید به ولله در حقشون ظلم میکنید یه روزی اینارو میفهمید که دیگ دیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریود نشدن 😂😂😂 همراه با علائم پریودی بیبی چک مثبت شددیگ کم کم معده م همش انگار گاو خوردم پر بود ...

ینی شکمت باد داشت نفخ؟؟؟منم شکم دائم نفخ داره بزرگ میشه بعد خوردن یکبترم سینم بشدت درد گرفت دست زدم حالت غده بود ولی بعد یروز کامل رفت زیر دلم کار سنگین کنم درد میگیره خیلی کم حالت تهوع دارم و بی لشتهام خیلیم خابالو شدم دوماه یکبار پریود میشم بخاطر هگین نمیتونم عقب افتادن پریودیمو بفهمم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
ینی شکمت باد داشت نفخ؟؟؟منم شکم دائم نفخ داره بزرگ میشه بعد خوردن یکبترم سینم بشدت درد گرفت دست زدم ...

الان بارداری اخر یا نیستی

ازه هم حالت نفخ هست از اول اول که نمیدونسم نفخ بد همراه یه حسی که میفهمیدم احتمالا حاملم هم تیر میکشید هنوزم داره نفخ سینههام هنوزم مثل زمان پریودی سفت میشه شل میشه انگار همش پریودی فقط خون نداری و دردش خیلی کمتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان بارداری اخر یا نیستیازه هم حالت نفخ هست از اول اول که نمیدونسم نفخ بد همراه یه حسی که میفهمیدم ...

نه باردار نیستم اخه قصدشو نداشتم ولی یه لحظه شک کردم ترسیدم باید بی بی چک بزنم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف