2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن نوزاد

101 بازدید | 22 پست

پسرم ۵ روز دیگه 3 ماهش میشه.وزن تولدش ۳۰۵۰ بود یک ماهگی که بردم دکتر ۲۰۰ گرم اضافه کرده بود دکتر شیرخشک تجویز کرد کمکی بهش میدم.الان تقریبا ۴۶۰۰ هست.چرا انقدر دیر وزن میگیره؟کسی تجربه داشته؟

تا اخر چهار ماهگی درست میشه 

غذا کمکی رو اون موقع شروع کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
تا اخر چهار ماهگی درست میشه غذا کمکی رو اون موقع شروع کن

خانواده خودم میگن خوب میشه نگران نباش ولی مادر شوهرم خیلی لسترسیه هی میگه ببرش دکتر

هرچی دکتر هم بردم میگن خوب میشه ولی بازم نگرانم.الان اندازه نوزاد یکی دوماه اس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده خودم میگن خوب میشه نگران نباش ولی مادر شوهرم خیلی لسترسیه هی میگه ببرش دکترهرچی دکتر هم بردم ...

تیروئید چک شده 

خیالت راحت درست میشه 

اهن رو سر وقت بده حتما 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
2805

آره یکم وزنش کمه تو ۴تا۵ ماه باید بشه دو برابر زمان تولد. الان ۴۸۵۰باید باشه حداقل. شیر خشک چی میدی ؟ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
آره یکم وزنش کمه تو ۴تا۵ ماه باید بشه دو برابر زمان تولد. الان ۴۸۵۰باید باشه حداقل. شیر خشک چی میدی ...

شاید شیرخشک اش نیاز به تعویض داره 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
هنوز آهن نمیدم

وا چرا 

به ما از روز ششم زایمان گفتن بدید روزی پنج قطره بود فکر کنم 

خیلی موثره روی وزن

دکتر گیگوز تجویز کرد

گیگوز وزن نمیده چربی نداره 

دکتر گیگوز تجویز کرد

گیگوز خوبه برای وزن گرفتن. تازه اگر شروع کردین صبر کنین. 

وا چرا به ما از روز ششم زایمان گفتن بدید روزی پنج قطره بود فکر کنم خیلی موثره روی وزن

آهن مگه از ۶ ماهگی نیست؟

اتفاقا یه دوره بهش ادزوفر دادم خیلی خوب وزن گرفت ولی یه دکتر دیگه گفت آهن داره الان نباید بخوره

دوماهه

پس بهتره یبار دیگه ببریش دکتر 

2810