2777
2789

سلام من 19سالمه پسر عموم سه ساله خاستگارمه یه هفته پیش یکی از اقوام مادرم زنگ زدن که بیان خاستگاری و همو‌ببینیم من پسر رو ندیدم ولی اون منو دیده نظامی هم بود مامانم می‌گفت قیافه و خانواده اش هم خوبن البته من ندیدمش ولی پدرم مخالفت کرد و گفت بگو می‌خوام بدنش برادر زاده خودم ولی هیچ علاقه ای به پسر عموم ندارم  یه عده دیگه خواسته بودن بیان خاستگاریم که واقعا پولدار و خانواده خوبی آن  به زنداییم گفته بود که  خواستیم بریم خاستگاریش شنیدیم پسر عموش خاستگارشه البته چند ماهه پیش 

الان بازم پسر عمو اینا پا پیش گذاشتن 

پسر عموم روستا ولی قول داده حتما میاد شهر 

تک فرزنده 

قیافش هم معمولی 

ولی من دوسش ندارم با اینکه خانوادم موافقن از طرفی هم میگم  سنم می‌ره بالا شاید دیگه آدم بدرد بخوری برام پیش نیاد 

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سنت زیاده داره میره بالازود تصمیمم بگیر

تو طایفه ما دختر زود میدن شوهرخودمم مخالف این رسمم ولی چیکار کنم رسمه نذاشتن درسمم بخونم همش هم با خانوادم دعوا دارم 

همون خط اولو خوندم کافی بود که بگم نه

من وضعیت خوبی تو خانه با خانوادم ندارم 

نمیزارن تنهایی جایی برم 

حتی نذاشتن درسمم بخونم بعدشم ما رسم دختر زود میدن شوهر

با کسی که نمیخوایش ازدواج نکن

زندگی خودته و تو مسئول خودت هستی کسی دیگه حق دخالت تو انتخابتو نباید داشته باشه.مگه بابات میخواد با پسر عموت زندگی کنه که جای تو تصمیم میگیره.درسته میگن نظر و نشورت دیگران معمه تو چنین مواقعی ولی نه اینکه بابات کاری کرده که هر چی خواستگار خوبه رو داره میپرونه

نوزده سالته هاااعجله نکککنبا فامیل ازدواج نکن توروخدا اهدوسش نداری ب پدرت بگووو خب

بخدا دیوونه ام کرده هر چی میگم نه بدتر لج می‌کنه خودم از ازدواج فامیلی متنفرم

2810