2777
2789
عنوان

بیاین بگین با این خاستگارم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 26 پست
با کسی که نمیخوایش ازدواج نکنزندگی خودته و تو مسئول خودت هستی کسی دیگه حق دخالت تو انتخابتو نباید دا ...

آره بخدا حق انتخاب نذاشتن  همه خاستگارامو رد می‌کنه 

بابام میگه دو بار باهاش حرف بزنی ازش خوشت میاد 

ولی من اصلاً نمیخوامش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وضعیت خوبی تو خانه با خانوادم ندارم نمیزارن تنهایی جایی برم حتی نذاشتن درسمم بخونم بعدشم ما رسم د ...

بین عزیزم من اصلا شرایط تورو تو زندگیت نمیدونم 

اصلا هم جات تصمیم نمیگیرم 

و بعد از کلی نظر اینجا هم خودت میدونی که این فقط تویی که تصمیم میگیری 

پس فقط یک نصیحت بهت میکنم واسه خلاصی از یک چاله خودتو تو چاه ننداز 

همیشه واسه هرچیزی فقط جلو پاتو نبین ده تا قدم بعدتم ببین 

هنوز سنی نداری که استرس بی شوهری گرفتی از الان بخاطر اینکه بی شوهر نمونی زود تصمیم نگیر که بعدا پشیم ...

ما رسم داریم دختر زود شوهر میدن 

بعدشم خونمون عین جهنم شده واسم حق هیچ انتخابی ندارم

بنظرم هر چی دلت میگه گوش کن.راضی نیستی قبول نکن

آخه تو خانه همش باهام دعوا می‌کنه بعدشم پسر عمو‌م منو دوس داره به همین خاطر زن نمیگیره اگه اون زن می‌گرفت راحت میشدم از دستش

ما رسم داریم دختر زود شوهر میدن بعدشم خونمون عین جهنم شده واسم حق هیچ انتخابی ندارم

درسته شرایطت سخته ولی حداقل سعی کن بین خواستگارات کسیو انتخاب کنی که بعدا پشیمون نشی فقط به این فکر نکن هرچه زودتر ازدواج کنی عاقلانه انتخاب کن بحث یه عمر زندگیه

بین عزیزم من اصلا شرایط تورو تو زندگیت نمیدونم اصلا هم جات تصمیم نمیگیرم و بعد از کلی نظر اینجا هم خ ...

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم بخدا حق انتخاب بهم نمیدن مامانم خیلی خوبه و درکم می‌کنه ولی پدرم اصلااااا گه گاهی می‌خوام خودمو از دستش بکشم

ولی اینو بدون وقتی بابات همچین اخلاقی داره .برادر زادش میخواد چی باشه

راستش رو بخوای بخاطر  پدرم  از طرفای پدریم متنفر شدم  ولی پسر عموم منو خیلی دوس داره بخاطر همین سه ساله صبر کرده من نظرم عوض شه 

درسته شرایطت سخته ولی حداقل سعی کن بین خواستگارات کسیو انتخاب کنی که بعدا پشیمون نشی فقط به این فکر ...

مگه اجازه میدن کسی دیگه رو انتخاب کنم من میخواستم درسمو بخونم اصلا اجازه ندادن