2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه منم می دونستم رحم تک شاخ مشکل ساز تو گوگل هم سرچ میکردم و دیونه میشدم ،و هر بار که میرفتم دکتر بهم میگفتم خدارو شکر وضعیتم خوب دکترم می‌خندید و می‌گفت مشکلاتت از این به بعد ،من تو شهرستان زندگی میکنم و دکتر پریناتال شهرمون نداشت رفتم اصفهان پیش دکتر مینو موحد که یعنی پریناتال بود ایشونم از بس سرش شلوغ بود هر سری به جای اینکه به پارامترهای اصلی توجه کنند ،الکی برام آزمایش خون می‌نوشت یعنی من ی بار هفته ۲۱ آزمایش قند بارداری دادم (با ایکه ۷۰ بود ) ی بارم هفته ۲۵ ،واقعا بعضی دکترا فقط اسم در کردند با اینکه دکتر پریناتال بود و مخصوص بارداری پرخطر مطبش تو زیر زمین بود هزار تا پله می‌خورد 

بگذریم ،من از هفته ۱۶ بارداری با بک خانم دکتر آنلاین ویزیت میشدم و خودش بهم گفته بود ویزیت  آنلاین براتون مناسب نیست و زیر نظر پریناتال هم باش که حضوری معاینه شوی ،ولی فقط همین خانم دکتر به دادم رسید و بهم گفت دخترم شما احتمال زایمان زودرس دارید از هفته ۱۶ بارداری پرلوتون تزریق کن و حواست به سریال طول سرویکس تون باشه مرتب باید چک بشه منم تقریبا ماهانه چک میکردم ،هفته ۱۸ طول سرویس ۳۸ بود هفته ۲۲ ،۳۷ بود دیگ چک نکردم به دکتر حضوریم گفتم برم طول سرویس چک کنم گفت نه هی دستکاری نکن .تا دکتر آنلاین گفت چک کن هفته ۲۸ رفتم سونو ی دفعه گفت طول سرویس ۱۵ و فانلینگ منم انگار آب سرد ریختند رو بدنم، سریع رفتم پیش دکترم گفت وااای گفتم که مشکلاتت از الان به بعد و کلی ترسوندم که ای کاش بچه به ۳۲ هفته برسه و آل و بل ‌و دستور بستری و تزریق آمپول بتامتازون و یکی دیگ رو بهم داد

نزدیک عید بود دکتر آنلاین هم تو سایت سلامت کده نبودش منم مونده بودم چیکار کنم ،دکتر شهرستان بهم گفت  استراحت مطلق باش برو اصفهان که اگر خدایی نکرده بچه به دنیا آمد بری بیمارستان شهید بهشتی اصفهان که بهش آن آی سیو قوی داره ،آقا شب عید ی دفعه همه برنامه هام عوض شد وسایل جمع کردیم رفتیم اصفهان ۳ هفته استراحت مطلق بودم در حد دسشویی و غذا خوردن بلند میشدم. ۱۴ فروردین  رفتم دکتر پریناتالم مینو موحد ،معاینه کرد و ترسوندم واای بند ناف دور گردنش برو بیمارستان سعدی بستری شو برا همین امپول ها .منم یهش گفتم حتمی باید برم بیمارستان سعدی که خصوصی گفت الزهرا هم که دولتی هستم ولی بری اونجا دانشجوها کاراتون رو می‌کنند، منم دیدم بیمارستان سعدی اون موقع شبی ۷ میلیون می‌گرفت، هتل داریوش کیش هم اینقد نبود ،قید دکترم رو زدم و رفتم بیمارستان شهید بهشتی که خیلی هم تعریف شو شنیده بودم .خلاصه در بخش پریناتال بیمارستان بستری شدم و تجربه جالبی بود ،روزی ۳ بار از جنین nstمیگرفتند و تب و فشار و.. .

روزهای اول برام سخت بود تحمل بیمارستان ولی کم کم با هم تخنیکی ها آشنا شدم و خوب شد،ولی هر کسی در اون قسمت یک مشکلی داشت .

همین که هفته ۳۳ بارداری من تموم شد دکتر آمد و گفت شما مرخص هستید منم به جای اینکه خوشحال بشم ناراحت شدم و گفتم دکتر من فانلینگ هستم مگ وضعیتم بهتر شده گفت نخیر بهتر نشده ولی شاید شما بخواهید تا ۳۹ هفته زایمان نکنید تشریف تون رو ببرید ،منم از امنیت بیمارستان خوشم آمده بود دوست نداشتم از اون محیط دور بشم و به ناچار مرخص شدم ،به علت اینکه جز باردای پرخطر بودم باید هفته ای یک بار سونو میشدم و دو روز بعد رفتم سونوگرافی و گفت آب دور جنینتون شده ۷ ،آبریزش دارید گفتم نه اصلا ،تست آبریزش دادم منفی بود ،گفتند دو روز دیگ بیا مجدد آزمایش ،این سری گفت آب دور حنین شده ۴ و وزن جنین داره کم میشه ،منم استرس گرفتم و دکتر گفت تشریف ببرید برای زایمان ،منم هفته ۳۴ بارداری با این اتفاقات با کلی دل نگرانی رفتم برای زایمان ،دکترم گفت به خاطر اینکه جنین نارس ،زایمان طبیعی براتون بهتره تا ریه بچه برسه ،خدارو شکر ۲ ساعت زایمان کردم دخترم به دنیا آمد نیاز به بخش آن آی سیو پیدا نکردند.

اینم از تجربه من،اگر کسی رحم تک شاخ داره به نظرم از اول سرکلاژ انجام بده که مثل من آخر بارداری به سختی نیفته 

اگر هم آبریزش دارید  یا دفع پروتین و ... بخش پریناتال بیمارستان های دولتی بستری شوید که مدام بچه چک شود و تا جایی که بتونن سن بارداری تون رو بالا می‌برند واقعا امنیت خاطر دارید درراین قسمت بیمارستان