همین که هفته ۳۳ بارداری من تموم شد دکتر آمد و گفت شما مرخص هستید منم به جای اینکه خوشحال بشم ناراحت شدم و گفتم دکتر من فانلینگ هستم مگ وضعیتم بهتر شده گفت نخیر بهتر نشده ولی شاید شما بخواهید تا ۳۹ هفته زایمان نکنید تشریف تون رو ببرید ،منم از امنیت بیمارستان خوشم آمده بود دوست نداشتم از اون محیط دور بشم و به ناچار مرخص شدم ،به علت اینکه جز باردای پرخطر بودم باید هفته ای یک بار سونو میشدم و دو روز بعد رفتم سونوگرافی و گفت آب دور جنینتون شده ۷ ،آبریزش دارید گفتم نه اصلا ،تست آبریزش دادم منفی بود ،گفتند دو روز دیگ بیا مجدد آزمایش ،این سری گفت آب دور حنین شده ۴ و وزن جنین داره کم میشه ،منم استرس گرفتم و دکتر گفت تشریف ببرید برای زایمان ،منم هفته ۳۴ بارداری با این اتفاقات با کلی دل نگرانی رفتم برای زایمان ،دکترم گفت به خاطر اینکه جنین نارس ،زایمان طبیعی براتون بهتره تا ریه بچه برسه ،خدارو شکر ۲ ساعت زایمان کردم دخترم به دنیا آمد نیاز به بخش آن آی سیو پیدا نکردند.
اینم از تجربه من،اگر کسی رحم تک شاخ داره به نظرم از اول سرکلاژ انجام بده که مثل من آخر بارداری به سختی نیفته
اگر هم آبریزش دارید یا دفع پروتین و ... بخش پریناتال بیمارستان های دولتی بستری شوید که مدام بچه چک شود و تا جایی که بتونن سن بارداری تون رو بالا میبرند واقعا امنیت خاطر دارید درراین قسمت بیمارستان