_رهگذر_ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1089 عنوان مردم همه گرگ شدن تو لباس گوسفد به هیچ کس رحم نمیکنن 158 بازدید | 12 پست خدا لعنت کنه بعضی آدما رو چرا دیگه آدم خوب پیدا نمیشه ؟همه میخوان یه پولی یه سودی از ما بکشن آشغالا لطفا برام دعا کن خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼 1403/08/05 | 00:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_رهگذر_ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1089 دقیقا ناراحتم تو اوج بی پولیم یه زنه پولامو برده شرایطم خیلی سحته امیدوارم خدا دردش بکنه مریضش بکنه بندازه تو بدنش لطفا برام دعا کن خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼
_رهگذر_ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1089 ذاتشون سیاهه رسما هعی خاک تو سر ساده احمق من لطفا برام دعا کن خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼
بانوزلیخا55 عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 4975 قدیما اینجور گرگ نبودن الان بیشتر مردم بد شدن فقط خودشونن ن به پدرو مادر رحم میکنن ن بچه جیش تو این زندگی😒
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12052 آره خیلی بدجنس و گرگ صفتن. من فهمیدم همه اینجوری ان مگر اینکه خلافش ثابت بشه لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
lady_parpar عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 10649 روزگار غریبی ایست نازنین آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧
_رهگذر_ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1089 آره خیلی بدجنس و گرگ صفتن. من فهمیدم همه اینجوری ان مگر اینکه خلافش ثابت بشه اره دقیقا منم سنم کمه هی سرم کلاه میره عصبی میشم لطفا برام دعا کن خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼
_رهگذر_ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1089 روزگار غریبی ایست نازنین من سنم کمه تو شهر غریب با اوج بی پوله زنه میدونه من چقد شرایطم سخته دانشجو ام ازم پول میکشه تقریبا ۵۰۰تومن اضافه ازم پول کشید لطفا برام دعا کن خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼
lady_parpar عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 10649 من سنم کمه تو شهر غریب با اوج بی پوله زنه میدونه من چقد شرایطم سخته دانشجو ام ازم پول میکشه تقریبا ۵ ... نمیشه قانونی پیگیرش بشی ده برداشت اخر رو بگیرید و بهش نشون بدین و ازش بخواین ک پولتون رو برگردونه آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧
_رهگذر_ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1089 نمیشه قانونی پیگیرش بشی ده برداشت اخر رو بگیرید و بهش نشون بدین و ازش بخواین ک پولتون رو برگردونه فردا میرم که بهش بگم لطفا برام دعا کن خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼