2777
2789

من میخوام برم کنسرت حامیم و خیلی دلم میخواد باهاش عکس بگیرم. و دیدم که خیلیا باهاش عکس میگیرن فقط نمیدونم چجوری میشه باهاش عکس گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خواننده های دیگه رو نمیدونم اما حامیم نمیشه راحت باهاش عکس گرفت قبل و بعد کنسرت

اونایی که عکس گرفتن تو جشنواره ها و تئاتر ها که تعداد کمتره عکس گرفتن یا جایی به غیر کنسرت دیدنش

خودت فکر کن حداقل 500 نفر تو کنسرتن و میخوان باهات عکس بگیرن طرف جونش درمیاد:)

عزیزم خواننده های دیگه رو نمیدونم اما حامیم نمیشه راحت باهاش عکس گرفت قبل و بعد کنسرتاونایی که عکس گ ...

منم فکر نمیکنم کار راحتی باشه ولی میبینم که باهاش عکس گرفتن باهاش ولی خب اونا فن پیج هاشن

منم فکر نمیکنم کار راحتی باشه ولی میبینم که باهاش عکس گرفتن باهاش ولی خب اونا فن پیج هاشن

اگه خیلی برات مهمه بلیط سانس آخر بگیر بعد کنسرت یکی دوساعت صبر کن تا بیاد بیرون اونجا عکس بگیر باهاش

تنها راهش اینه قبل از کنسرت بری دم در هتلشون اونجا عکس میگیره دوستم همینجوری عکس گرفت و خیلی قشنگ و با ارامش

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
تنها راهش اینه قبل از کنسرت بری دم در هتلشون اونجا عکس میگیره دوستم همینجوری عکس گرفت و خیلی قشنگ و ...

معمولا از سه چهار ساعت قبل کنسرت میرن محل برگزاری واسه تمرین و تنظیم و چک میکروفون و دوربین و صدابرداری و اینا

2810