2777
2789
از تاپیکاشون اره، بارها تعلیق شده با چندتا کاربر اینجا پوسته هی تاپیک میزنه، میره تو تاپیکاشون التما ...

ای بابا دلش چه پره😅

حتما جایی نداره که بره 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

خودتم چندبار دیدم تو تاپیکای قبلیشون

من تو تاپیک همه هستم😅

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تاپیکاشون اره، بارها تعلیق شده با چندتا کاربر اینجا پوسته هی تاپیک میزنه، میره تو تاپیکاشون التما ...

چقدر شما ادم ترسناکی هستی .

فضا مجازیه ولی پشت این اکانت ها ادم واقعی نشسته که قلب و روح و احساس داره، 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
2805
تو دیگه منو ریپلای نکن

تو چرا به خودت اجازه میدی همه جا باشی و ابرو همه را ببری و همه را تحقیر کنی ولی بقیه که به کارهای زشتت اعتراض میکنن نباید ریپلایت کنن ..

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
تو چرا به خودت اجازه میدی همه جا باشی و ابرو همه را ببری و همه را تحقیر کنی ولی بقیه که به کارهای زش ...

جای مرد مریض اینجا نیست خانم متاهل!!!!

همین چندتا کاربر مثل تو باعث میشن مردای بیشعور اینجا باشن 

نی نی یار در جریان کارای این کاربر هست، بازم فردا باید تگشون کنم که تعلیقش کنن

❤️دنیام پسرام❤️
تو چرا به خودت اجازه میدی همه جا باشی و ابرو همه را ببری و همه را تحقیر کنی ولی بقیه که به کارهای زش ...

کارهای زشتم؟؟؟

کاربر مرد مریض گزارش دادن کار زشتیه؟!!!

❤️دنیام پسرام❤️
کارهای زشتم؟؟؟کاربر مرد مریض گزارش دادن کار زشتیه؟!!!

سلام.اگه تاپیک آخرم رو ببینید خودم رفتنی هستم خودت رو به زحمت ننداز .نمیدونم منو با کی اشتیاه گرفتی یا چکار کردم چون به شما من روزی بی احترامی نکردم درضمن من ازارم به مورچه نمیرسه چ برسه تهدید من اسکرین دارم  از خانومی که همیشه اذیتم میکنه با یه نفر حرف زده اون شخص بهم داده که نشون همه بدم که بشناسنش همه که خودش از همه بدتره ولی من دلم نمیاد همچین کاری کنم.خانم محترم  بیخیال من شو خودم رفتنی هستم

.