2777
2789
عنوان

مادرا به نظرتون بچم اوتیسمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 71 پست
فیلم نگرفتم ، دکتر کودکان بردم نظری نداشت گفت عیبی نداره ولی خیلی تکرار میکنه

حالا من تو یکی از تایپیکام یه خانمی نوشته بود دخترمنم تو بچگی اینجوری بوده الان بزرگ شده و سالمه هیچ مشکلی نداره، خداکنه بچه های ماهم مشکلی نداشته باشن

ممنون گلم همچنین دختر گل شما رو نگران نباش چشم رو هم بزاری قد میکشه و بزرگ میشه سعی کن از این دوران ...

همه نوزادهایی که من دیدم همین کارو میکنن بابدنشون میخان آشنا شن یا پاهاشون محکم میزنن زمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من تو یکی از تایپیکام یه خانمی نوشته بود دخترمنم تو بچگی اینجوری بوده الان بزرگ شده و سالمه هیچ ...

انشالله که بچه های ما هم سلامت باشن من از استرس شبا خوابم نمیبره من قبل بارداریم تبخال زدم تو بارداریم هم گفتن مشکوک به خودایمنی هستم خیلی نگرانم میترسم بیماریم اثر گذاشته باشه

ببخشید خواهرزاده شمام دستشو حالت رقص تکون میداد یا انگشتاشو بازوبسته میکرد؟ الان چندسالشه؟

انگشتاشو باز و بس میکرد و ساعتها نگاشون میکرد دکتر گفت داره اعضای بدنشو میشناسه

الانم کلاس دوممه،از منم باهوش ترو اجتماعی تره،نگران نکن خودتو بچس خب 

بچه بودم دوسه بار زدم ولی بزرگ شدم اصلا نزدم، ببخشید پسر شمام پاهاشو محکم میکوبه زمین؟

تا سه چهارماهگی اره میکوبید ولی الان که ده ماهشه نه ، بچه شما چند ماهشه ؟ بچه من چیزی میدی دستش با دست چپ میگیره ، اینم تو نت چیزای بدی نوشته ، اخه ما یه نفرم چپ دست نداریم

تا سه چهارماهگی اره میکوبید ولی الان که ده ماهشه نه ، بچه شما چند ماهشه ؟ بچه من چیزی میدی دستش با د ...

دخترمن تازه ۸ماهشو پر کرد  ، نه من باهر دوتا دست میگیره، حالا عزیزم ماهم اصلا چپ دست نداریم ولی برادرزادم چپ دست شد فکرنکنم ربطی داشته باشه

2810