2777
2789
عنوان

مادرا به نظرتون بچم اوتیسمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 71 پست
نه من خونرسانی جفت خوب بود فکرکنم ففط تغذیه خودم زیاد خوب نبود کم غذا میخوردم نمیتونستم زیاد بخورم ب ...

من خیلی نگران حرکات دستشم ، دستش رو از مچ میچرخونه یا باز و بسته میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره پسر منم همش تکرار میکنه مثل حالت رقصه ولی بدون موزیک هم میکنه

منم همینجوره بدون موزیکم درحال بازی با اسباب بازیاشم یهو تکرار میکنه اولا فکرمیکردم میرقصه ذوق میکردم بعدش که دیگه زیاد شد نگران شدم، پسر شما تماس چشمیش خوبه؟

منم همینجوره بدون موزیکم درحال بازی با اسباب بازیاشم یهو تکرار میکنه اولا فکرمیکردم میرقصه ذوق میکرد ...

تماس چشمیش خوبه ، اسمشم صدا میکنم برمیگرده ، فقط انگار دست غالبش چپه اونم برام عجیبه چون ما تو کل خاندان چپ دست نداریم

تماس چشمیش خوبه ، اسمشم صدا میکنم برمیگرده ، فقط انگار دست غالبش چپه اونم برام عجیبه چون ما تو کل خا ...

خب بازم خداروشکر تماس چشمیش خوبه چون شنیدم اینجور بچه ها تماس چشمی ندارن نمیتونن ثابت بهت نگاه کنن

2810