دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گلم تاپیکتو کامل نخوندم ولی مدل شوهرمن با شوهر شما فرق میکنه بارها تو دعواها خودم خاستم برم خونه مام ...
الان خودش پیام دادهدکهدبهدخانوادتدچیزی نگو ومن امشب یافردا میام حرف بزنیم من تاالن هیچ پیامدندادم ولی اگه فردادهمدنیاد من چکار کنم بامدارس بچه ها چی بگم به دخانوادم
مقداریشو خوندمببین اینجا تنها کسایی که آسیب میبینن دختراتن، باور کن این دعوا های مسخره فراموش نمیشهب ...
شوهرم نمیرهدمن چندتا دور سیاست خریدم ولی الان دیگه واقعا بریدم از طرفی الان مامانم فک کرده من اومد فردا برم دکتر چونرقبلش بهش گفتم ومدرسه دخترا هم ی طرف از ی طرف میخوام خودش پیش قدم بشه چون واقعا کارش زشت بود ونمیخوام خودم برگردم
الان خودش پیام دادهدکهدبهدخانوادتدچیزی نگو ومن امشب یافردا میام حرف بزنیم من تاالن هیچ پیامدندادم ول ...
همینکه ازت خواسته باهم صحبت کنید یعنی برای زندگیتون ارزش قائله. بشینید از تمام چیزایی که اذیتتون میکنه حرف بزنین، بدون اینکه دعوایی پیش بیاد یا صدایی بالا بره.
اگه مهارت صحبت کردن و یاد بگیرین بیشتر مشکلات حل میشه
ببینما اول زندگیمونه بچه هم نداریم خداشاهده یکبارم خانواده هامون متوجه دعوامون نشدن کاش بروز ندی نف ...
من۱۰ سال نزاشتم سختترین روزهای زندگیم رو بفهمن ولی الان که منو اورد اینجا حداقلترین چیزی که میخوام اینه بیاد دنبالم منم بیشتر از فردا نمیتونم بمونم ونمیخوام خانوادم بفهمن
من۱۰ سال نزاشتم سختترین روزهای زندگیم رو بفهمن ولی الان که منو اورد اینجا حداقلترین چیزی که میخوام ا ...
خب جواب همچن پیامشو بده بگو خودت بیرونم کردی همش ازم خاستی برمبرم، حالام اومدم ولی تا زمانی ک خودت با گل و شیرینی نیای دنبالم برنمیگردم توخونه ای ک منو نمیخان