2777
2789
اصلا دوس ندارم برگردم ولی جایی برا موندن ندارم اگه تافردا شب نیومد م۹بورم خودم برگردم بچها مدرسه دار ...

حق میدم بهت دلت نخاد برگزدی 

ولی خیلی مسخرست چون بهت گفته برو توام‌پاشی بری 

خونه مال زنه کسی ک باید بره اقاهست 

سه نفر ادم از خونه برن بیرون چون ی نفر همچین دستوری داده؟ اون ی نفر بره خیلی اسون تره تا چند نفر اواره بشن 

الان‌خوبه سر لجبازی شما بچه هاتون استرس درس و مشقم‌بکشن ؟ 

بنظرم بچه ها ارزششو دارن ک از غرورت بگذری و جدی با همسرت صحبت کنی و‌برگردی خونت 

مامان بابای منم الان با شصت سال سن هنوز لجبازیای بچگانه دارن اعصاب هممونو داغون میکنن 

شما ک تهش میخاید اشتی کنین الکی استرس ب بچه وارد نکنین گناه دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق میدم بهت دلت نخاد برگزدی ولی خیلی مسخرست چون بهت گفته برو توام‌پاشی بری خونه مال زنه کسی ک باید ب ...

ببین ۱۰ ساله هروقت گفت برو گفتمش خونه من توباید بری همیشه سعی کردم بچه ها نفهمن اختلاف داریم ولی همیشه تلاش هام یک طرف بود ولی امروز دیدم باکمال پرویی ومطمن حرف میزنه ومیگه برو چون میدونست من نمیرم ویتی بهش گفتم باشه یهو قفل کرد بی جهت گفت پس موبایلت نمیدم ببری منم گفتمش بیا اینم موبایل تا منو رسوند این پیام داد که گفت به کسی نگو ومیام حرف بزنیم مگه چاره ای غیر تحمل دارم اینو دقیقا نوشته بود

ببین ۱۰ ساله هروقت گفت برو گفتمش خونه من توباید بری همیشه سعی کردم بچه ها نفهمن اختلاف داریم ولی همی ...

از رو غرورش این حرفو زده در صورتی ک الان از دوریت ترسیده 

همیشه گفته برو چون مطمعن بوده نمیری میخاسته ی منتی بذاره بگه من گفتم برو تو نرفتی 

اما الان ک رفتی و حتا قید موبایلم زدی هیچ پافشاری نکردی برای موندن( موبایلم بهانه بوده میخاسته ب واسطه اون نگهت داره) الانم مشخصه پشیمونه ک‌میخاد بیاد دنباات و واسشم مهمه ک خانوادت نفهمن چون خانواده بفهمن داماد دخترشونو بیرون کرده اوضاع بد میشه 

الانم ک اینجوری گفته مگه چاره ای دارمو فلان ینی میخاد بگه مثلا مشتاق نیسم برگردی 

توهم بگو بخاطر مدارس بچه ها مجبورم مگه چاره ای جز این هست! ولی لجبازی نکن و برگرد بهشم بگو اولین و اخرین بار بود ک رفتم اینبار برم برگشتی در کار نیست 

ببین بخای و نخای بلخره باید برگردی حالا نمیدونم موضوع دعواتون چی بوده و چقد جدی هست ولی خب هر قهری اشتیی داره دیگه، چون بچه دارین میگم کشش نده اونا آسیب نبینن گناه دارن