2777
2789

تب شدید داشت بعد متوجه شدیم ریه اش عفونت کرده ی شب بستری بود بعد ک مرخص شد دکتر گف گلبول های سفید کم شده بعد چند روز باید دوباره آزمایش بده پسرم یکساله خییلی حالم بده اگ تجربه ای دارین کمک کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درست میشه ی امپولی هست از بازو تزریق میکنن خواهرم وقتی پلاکت بچه ش افتاده بود خودش هم حتی ور میداشت سلول میزد تو بازو بچه ش 

خیلی امموله کوچولوعیه برای شفاء سریعتر نی نیت 15 تا صلوات فرستادم 

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 

من تجربه دارم چون خودم این مشکل داشتم از بدو تولد،ولی چیزی نمیگم چون پزشک نیستم ،یعنی از خیلی چیزها میتونه باشه،حتی از سرماخوردگی شدید،فقط زودتر اقدام کن به نی نی سایت اکتفا نکنید.

مریض میشن میاد پایین سوپ میکس کن گوشت بریز ...مقوی بده بخوره خوب میشه عوارض انتی بیوتیکه دکتره چرت گ ...

سعی میکنم چیز های مقوی بدم ولی خیلی بد غذا بد خوره هیچی نمیخوره

من تجربه دارم چون خودم این مشکل داشتم از بدو تولد،ولی چیزی نمیگم چون پزشک نیستم ،یعنی از خیلی چیزها ...

ی هفته پیش چکاب بردمش یادمه دکتره گف آزمایش cbc هم هس ک مربوط ب گلبول هاس جواب و گف خوبه مشکلی نیس حالا ک مریض شده میگن پایینه حالا ب شک افتادم ک درست شنیدم اون سی بی سی بوده ک خوب بوده یا چیز دیگ بوده

ی هفته پیش چکاب بردمش یادمه دکتره گف آزمایش cbc هم هس ک مربوط ب گلبول هاس جواب و گف خوبه مشکلی نیس ح ...

خوب میتونه دلیل عفونت باشه یعنی صد در صد هشدار بیماری جدی نیست.

عزیزم اصلا نگران نباش منم پارسال از ترس مردم و زنده شدم وقتی گلبول سفید دخترم پایین بود ولی دکتر خیلی ریلکس گفت چرا اینطوری میکنی وقتی جایی از بدن عفونت باشه گلوبولهای سفید میان پایین،دختر منم بدجوری سرماخورده بود .بعد سرماخوردگی و رفع عفونت دوباره آزمایش دادیم نرمال شده بود

عزیزم اصلا نگران نباش منم پارسال از ترس مردم و زنده شدم وقتی گلبول سفید دخترم پایین بود ولی دکتر خیل ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت توی گوگل ی چیزای مینویسه ک آدم وحشت میکنه