تب شدید داشت بعد متوجه شدیم ریه اش عفونت کرده ی شب بستری بود بعد ک مرخص شد دکتر گف گلبول های سفید کم شده بعد چند روز باید دوباره آزمایش بده پسرم یکساله خییلی حالم بده اگ تجربه ای دارین کمک کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تجربه دارم چون خودم این مشکل داشتم از بدو تولد،ولی چیزی نمیگم چون پزشک نیستم ،یعنی از خیلی چیزها میتونه باشه،حتی از سرماخوردگی شدید،فقط زودتر اقدام کن به نی نی سایت اکتفا نکنید.
من تجربه دارم چون خودم این مشکل داشتم از بدو تولد،ولی چیزی نمیگم چون پزشک نیستم ،یعنی از خیلی چیزها ...
ی هفته پیش چکاب بردمش یادمه دکتره گف آزمایش cbc هم هس ک مربوط ب گلبول هاس جواب و گف خوبه مشکلی نیس حالا ک مریض شده میگن پایینه حالا ب شک افتادم ک درست شنیدم اون سی بی سی بوده ک خوب بوده یا چیز دیگ بوده
عزیزم اصلا نگران نباش منم پارسال از ترس مردم و زنده شدم وقتی گلبول سفید دخترم پایین بود ولی دکتر خیلی ریلکس گفت چرا اینطوری میکنی وقتی جایی از بدن عفونت باشه گلوبولهای سفید میان پایین،دختر منم بدجوری سرماخورده بود .بعد سرماخوردگی و رفع عفونت دوباره آزمایش دادیم نرمال شده بود