2777
2789
عنوان

دخترم پیش دبستانی نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 34 پست
متوجه نشدم اخرش چون بی محلی کردید خوب شد؟

آره خواهرزاده من مارو خیلی دوست داره چون ما خیلی بهش اهمیت میدیم همیشه باهاش بازی میکنیم و کلی براش وقت و انرژی میذاریم ، ولی اون روز که نرفت مدرسه همه‌مون نادیده‌ش گرفتیم و هرچی میخواست باهامون حرف بزنه اصلا توجه نمیکردیم و میگفتیم تو نرفتی مدرسه پس ماهم دیگه باهات کاری نداریم تا ساعت یک که تو از مدرسه تعطیل میشی ما کاری بهت نداریم ، بعد گفت گرسنمه صبخونه میخوام بهش گفتم اگه رفته بودی مدرسه الان خوراکی داشتی و اونارو میخوردی الان باید تا ساعت یک صبر کنی (البته یکم بعد مادر من بهش صبحونه داد ولی همچنان نادیده‌ش گرفتیم) بعد دیگه حدودا ساعت ۱۰ صبح طاقت نیورد اومد گف اگه فردا برم مدرسه دوسم دارین ؟ خداوکیلی دلم براش کباب شد که اینو گفت😭😭😭😭😭😂😂ولی دیگه مجبور بودم گفتم اره و فلان... ازون به بعد رفت فردا که از مدرسه برگشت هممون کلی تحویلش گرفتیم اونم فهمید به نفعشه بره چون وقتی خونه بمونه بهش خوش نمیگذره

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خواهرزاده من مارو خیلی دوست داره چون ما خیلی بهش اهمیت میدیم همیشه باهاش بازی میکنیم و کلی براش ...

بخدا همیم روش رو هم رفتیم اثر نکرد روش‌ . میگم برو مدرسه برگشتنی هرچی دلت خواست میخرم نمیره باز هیچ وقت تو این  هفته با میل  و رغبت خودش نرفت‌ همیشه با گریه و دعوا 

پس مشکلش این نیست همون مامانه میاد این اذیت میشه

دقیقا همش میگه اون میاد منم میبینم‌ دلم تنگ میشه خیلی دل نازک هست بچه ها ی دیگم رفتن تو. خونه گفتن چرا مامان فلانی میاد مادرها ناراحت بودن از این موضوع 

بخدا همیم روش رو هم رفتیم اثر نکرد روش‌ . میگم برو مدرسه برگشتنی هرچی دلت خواست میخرم نمیره باز هیچ ...

برو با یکی از بچه ها دوستش کن و به اون بچه هه بگو که همیشه باهم دوست باشن پیش هم باشن بازی کنن

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲