2777
2789
عنوان

از خوشحالی دیوونه شدم تو ده دقیقه چند تا تاپیک زدم😭😭😭😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 71 پست
زندگی بچه بازی نیست

ببین درسته ازدواج خیلی زود خوب نیست ولی بستگی به دختر و پسر و اینکه چقد بالغ و عاقل باشن داره

اگه سن عقلی رشد کرده باشه چه اشکالی داره؟

من موقع ازدواج ۱۹سالم بود همسرم هم ۲۱

ولی هردو خیلی عاقلانه رفتار کردیم 

اگه کسی جای ما بود تا حالا جدا شده بودن

ولی الان نزدیک ۱۰سالگی ازدواجمونه خدا رو شکر

امیدوارم بمونیم برای هم

همینجور همه زوج ها کاملا خوشبخت زندگی کنن

برگردید عقب چند سالگی ازدواج میکنید ؟

قطعا۲۳تا ۲۶ واقعاحرفم براساس تجریه اس ک میگم خیلی الکی نیس ازدواج همچی ک بخایم اسون بگیریم ن بلدیم ن بزرگتراکمکمون میکنن گنارمون هستن همش ایناالکیه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا بابت همچین چیزی ذوق نمیکنمدختری که هنوز صلاحیت رای دادن و گواهینامه گرفتن ندارهشوهر میدن بعد وا ...

خیلی سختی کشیدن برا رسیدن بهم ۲ سال سختی کشیدن ما میخواستیم فکرشو از سرش بندازیم با یکی دیگه ازدواج کنه ولی قسمت بود انکار

یه صلوات بفرس
ببین درسته ازدواج خیلی زود خوب نیست ولی بستگی به دختر و پسر و اینکه چقد بالغ و عاقل باشن دارهاگه سن ...

خب آره اینم هست من زن 30 ساله هم دیدم که عاقل نبوده و کاراش با بچه 5 ساله مو نمیزده 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خب آره اینم هست من زن 30 ساله هم دیدم که عاقل نبوده و کاراش با بچه 5 ساله مو نمیزده

آفرین دقیقا

شما همیشه و همه جا قشنگ جواب دادین و سر موضعتون پافشاری نکردین

ممنون که انقد درکتون بالاست و منطقی هستین

خیلی سختی کشیدن برا رسیدن بهم ۲ سال سختی کشیدن ما میخواستیم فکرشو از سرش بندازیم با یکی دیگه ازدواج ...

والا 2 سال تلاش کردن اونقد نیس که بگیم خیلییی سختی

کشیدن بعد یعنی خواهرت از 14 15 سالگی تو فاز شوهر بود؟

دخترا به کجا دارن میرن واقعا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خب خداروشکر خیلی ناراحت بودم از رد کردن خواستگارممن ۲۰ اون ۲۱/:

ایشالاخوشبخت شی الان اوج خاستگاراومدن شماست حتمایه کیس خوب بخدا مدهبی گیرتون اومد ن نیاریدمن ک همون ۱۷سالونیم ک بودم بله دادم عروسی نکردم شکهرم چون میترسیداونومث نامزد سابقم رهاکنم خیلی بی اعتمادبودولی عاشق چون شده بودرهانمیکردمنو و ب حرف خانواده و اقوام من ک دشمنم شده بودن توجه نکردوخودش امتحان کردمنوازهربابت ۶ماه نامزدبودیم ۱سال کامل عقد ۱۹ ک بودم عروسی کردم وای خیلی بچه بودم الان یادم میادخجالت میکشم بابت کارام

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

ببین درسته ازدواج خیلی زود خوب نیست ولی بستگی به دختر و پسر و اینکه چقد بالغ و عاقل باشن دارهاگه سن ...

ولی ما کلا ازدواج زیر 26 سال رو نمی‌پسندیم پسر هم زیر 30 نمی‌پسندیم...من با چشای خودم دیدم یه نوجوان 17 ساله چطوری برای گرفتن حلقه تو خیابون پاشو می‌کوبید زمین میگفت الا بلا همینو میخوام و با چشم خودم دیدم که چطور یکی دیگه میگفت عروس شدم فقط لباس عروس بپوشم همین...خب برای بعضی ها هم اصلا مناسب نیست مگراینکه به قول شما سن عقلیش خیییییلی زیاد باشه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

همیشه به بالغ و عاقل بودن نیست

نظر من اینه طرف بره دانشگاه درسشو بخونه

شاغل بشه، از مجردیش استفاده کنه و لذت ببره

بعد با آگاهی و تجربه بیشتز ازدواج کنه

از سن کم وارد درگیری ها و مسئولیت های متاهلی بشه

چون بالغ و عاقله؟ این خوبی نیست. سوء استفادس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
آفرین دقیقاشما همیشه و همه جا قشنگ جواب دادین و سر موضعتون پافشاری نکردینممنون که انقد درکتون بالاست ...

آخه خودمم همیشه همینو گفتم من هردوش رو دیدم زن دیدم تو سن بالا کاراش با بچه مو نمیزنه و آخرش همین زندگیشو خراب کرد دخترم دیدم که چطور تو سن کم چقدر عاقل و پختس 

اسی خوبه که خوشحالید❤

ولی یهو دلم گرفت خواهرت همسن منه دارم با خودم فک میکنم من نسبت به یه سال پیش چقدر تغییر عقیده داشتم و سال بعد نسبت به امسال چقدر تغییر عقیده خواهم داشت

سن خیلی کمیه 

امیدوارم یه روزی خواهرت بچه به بغل حسرت دانشگاه ، کافه ها ، تئاتر ها ،کنکور ها ،کتاب های نخونده، آرزوهای نرسیده،،دوست ها،تجربه هایی که تو سن کم از دست داده رو نخوره

انشالله که خوشبخت شه❤❤

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اسی خوبه که خوشحالید❤ولی یهو دلم گرفت خواهرت همسن منه دارم با خودم فک میکنم من نسبت به یه سال پیش چق ...

خیلی قشنگ گفتی👌🏻

2810