2777
2789
برا امتحان عشقش اینو گفتیم

امتحان؟ 

چندسالتونه؟

مگه فیلم هندی هست؟ یا رمان؟ واقعیت هست، مردم نمیتونن از پس مخارج زندگی بربیان. بعد میگید واسه انتحان بوده؟

خدایی اگر قبول میکرد همون رو مهریه نمیکردید؟

پسر آشنای ماهم خیلی عاشق بود خیلی از بچگی زنش رو میخواسته وقتی سرمهریه بحث شد تا زه سکه اون موقع ی میلیون بود میخواستن تاریخ تولد مهر کنن گفت شما میخواهید معامله کنید یا دختر بدید بلند شد رفت.

الانم با هم ازدواج کردن و دختر هم دارن. 

حقیقتا کسی ک این مهریه رو بدون  داشتن بودجه قبول کنه مشکوکه.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد دیر نگه ندارین ازدواج و بچه آوردن رو مثلا ۲۵ مناسبه من مامانم ۳۰ سالکی ازدواج کرده منم ۳۵ سالگی ...

التماس فرهنگ و تفکر خداااا 

آخه این چه حرفیه دیر نگه ندارین....

متاسفانه یه افرادی تو این جامعه هستن که فک میکنن دختر باید به دنیا بیاد بعدشم زود ازدواج کنه 

آخه سن ازدواج چیزی نیس که ما تعیینش کنیم عزیزم 

باید ببینیم کی موقعیتش پیش میاد نه اینکه پیگیرش باشیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

راست میگین کمه 100تاش رو شما بدین به دختر بقیه رو داماد بده. اخه دختر 17ساله میخواد چه ویژگی داشته ب ...

عزیز گفتم که برا امتحانش اینو گفته وگرنه ۱۱۴ تا مهریه نهایی شد بعد هم دختر ۱۷ ساله از بقیه زنا چه چیزش عقبه الان اونی که ۲۵ سالشه از ۱۷ ساله ی دم یرشاخ اضافه تر داره؟

یه صلوات بفرس
اگر قبول میکردن قطعا عقل کل خانواده‌شون مشکل داشته ولی احتمالا شما با شادمانی و خوشی خواهرتو به عقدش ...

عزیزم کلا بهم رسیدن با مهریه ۱۱۴ تا یعنی این قبل تایین شده بود خواهرم برا امتحانش اینو گفت

یه صلوات بفرس
عزیزم هر کسی اعتقادی داره ....ولی به نظرم مهریه پشتوانه ی زن بعد طلاق یا فوت همسره.ببخشید ولی حداقل ...

مهریه خوب نیس 

ولی میتونن قید کنن در طول زندگی هرچی خریدن نصف بشه موقع طلاق

و قید بشه که بعد فوت مرد نصف اموال برای خانم 

من که این کار رو کردم

عزیز گفتم که برا امتحانش اینو گفته وگرنه ۱۱۴ تا مهریه نهایی شد بعد هم دختر ۱۷ ساله از بقیه زنا چه چی ...

یاد بگیرید ازدواج ،فیلم هندی نیست باهاش شوخی کنید 

طرف عاشق هست که هست !

معلول ذهنی ک نیست به فکر روزهای سخت زندگی نباشه!

خواهرتون مشخصه شخص پخته ای نیستن که با این موارد شوخی میکنن 

خانوادگی تاریخ تولداتونو جمع میکردین میشد مهریه دیگه..اون هزار و خورده ای ها موند برا زمانی که سکه ا ...

۱۱۴ تا شد مهریش ولی خب دختر ۱۷ ساله با ۲۵ ساله چ فرقی داره ۲۵ ساله ی دم ی شاه اضافه تر داره؟

یه صلوات بفرس
عزیزم کلا بهم رسیدن با مهریه ۱۱۴ تا یعنی این قبل تایین شده بود خواهرم برا امتحانش اینو گفت

خب پس خداروشکر که قبول نکردن 

اونا خواهرشمارو چطور امتحان کردن؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
التماس فرهنگ و تفکر خداااا آخه این چه حرفیه دیر نگه ندارین....متاسفانه یه افرادی تو این جامعه هستن ک ...

مودب تر صحبت کن 

شما فعلا جوونی حرف یه سری مردم افتاده دهنتون 

خداوند انسان رو طوری آفریده که تمایل به ازدواج و تشکیل خانواده و فرزند آوری داره و برای هممون هم روزی اتفاق خواهد افتاد میگم یعنی اگه موقعیت مناسبش براتون میفته خیلی دیر نندازید ازدواج رو چون بچه ای که به دنیا میاد حق داره از پدر مادرش انتظار همراهی تو یه سری چیزا رو داشته باشه اما یه سری که دیر تصمیم به فرزند آوری میکنن اون بچه تو بعضی مسائل دچار مشکل میشه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

امتحان؟ چندسالتونه؟مگه فیلم هندی هست؟ یا رمان؟ واقعیت هست، مردم نمیتونن از پس مخارج زندگی بربیان. بع ...

عزیزم خواهرم ۱۷ سالشه ما از قبل مهریه ۱۱۴ تا گفته بودیم این نمی‌دونم یهو احساسی شد برگشت گفت می‌خوام امتحانش کنم

یه صلوات بفرس

اسی به نظرم قفل کن بهتون توهین میشه خدایی نکرده❤️

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810