2777
2789

😑1386×54200000=75٬121٬200٬000

منم باشم در میرم بابا ی کم انصاف داشته باشبد چ خبره ا

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

خدایی زیاده فوقش ۱۱۴ تا مگه ملکه الیزابت میخواد عروس بشه ۱۳۸۶ تا😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره..می‌دونم زیاده برا امتحان پسره گفتیم آخه عشق مگه مهریه میفهمه

خواهرت خیلی بچس نزار زود ازدواج کنه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

مهریه بیخیال

منم ۱۷ سالمه باب اسفنجی میبینم😐

۱۷ سالته ازدواج میکنی؟اخه چطوری

مامان من میگه وقتی ۲۵ سالت اینا شد خواستی ازدواج کنی ، به دامادم سخت نیمیگرم نهایت ۱۱۴ تا😂

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
واقعا؟می‌دونم زیاده من خودم برا امتحان پسره اینو پیشنهاد دادم ولی عشق مگه اون نبود که به همه چیزش بس ...

اتفاقا حالا که قبول نکرده نشون میده آدم درست حسابیه و همه کاراش حساب شده و با عقل و منطقه قبول می‌کرد باید بهش شک میکردین 

والا نمیدونم چی بگم

مرد باید قبول کنه خب

منم همون اول گفتم ۷۰ تا اونم گفت اوکی

حالا میگم کاش میگفتم ۷۰۰ تا ببینم اوکی میگه باز یا نه😂😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2810