مهم نیست ما همون ۱۱۴ تا مد نظرمونه خواهرم گفت برا امتحانش بگم ببینم چی میگه آخه خیلی میگف عاشقشم میمیرم براش اینو که گفتیم افتاد تو فاز اقتصاد حساب آدم عاشق مهریه میفهمه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا امتحاتشو خوب پس داده پیداست عقلشو به کار می بنده و احساسی پیش نمی ره...چشم و گوششو قبل ازدواج باز می کنه...بعضی چیزا رو برا ما اشتباه جا انداختند..
راست میگین کمه 100تاش رو شما بدین به دختر بقیه رو داماد بده. اخه دختر 17ساله میخواد چه ویژگی داشته باشه این مهریه رو براش بزارن. بشینین تا یکی زیر بار این مهریه بره🤣
من ۱۶ ازدواج کردم و بشدت پیشنهاد میکنم اصلا تو سن پایین ازدواج نکینن مامانت درست میگه
مامان منم ۱۹ سالش بود من بدنیا اومدم
نه من هنوز خیلی بچم
پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره. اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست . اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه . اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره . اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه. اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن. اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
اگر قبول میکردن قطعا عقل کل خانوادهشون مشکل داشته ولی احتمالا شما با شادمانی و خوشی خواهرتو به عقدش درمیاوردین اما خب متاسفانه ژنتیک مشکل عقلی خانواده داماد حتما به فرزند آینده خواهرت منتقل میشد!
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
من که خودم مهریه نمیخواماگرم پسر بودم عمرا اگه قبول میکردم
مهریه باید باشه آقایون از ترس مهریه بعضی وقتا مراعات خانوم میکنن مهریه نباشه که نمیشه اینارو نگه داشت ما هم ۱۱۴ تا مد نظر خونه خواهرم برا صداقت عشق پسره این رقم رو گفت تا واکنشس رو ببینه